HAPPY BIRTHDAY, SIS LIN!!!

HAPPY BIRTHDAY, SIS LIN!!!

 Untuk kamu yang jauh di mata dekat di hati, chewaaahhhh!!
Hahahaha

Hari ini 19 November 2021
Genap umur kamu 45 tahun kan...
Selamat Hari Jadi
Semoga panjang umur, murah rezeki
dan diberi kesihatan yang baik-baik!


Video lama kita kasi up kat sini!!
Ntah bila dapat gather-gather suprise camni lagi kan...
Rindu plak oiii... 😆


Bila la dapat walk-walk lagi kan?!!
Tengkiu jadi sahabat, kakak dan 'mak' yang tak jemu dengar masalah oghang!
Dari dulu sampai sekarang...
semoga kamu sentiasa dirahmati dan sentiasa dalam lindungan DIA yang satu.


Nota Jemari: friends forever

Post a Comment

19 Comments

  1. happy birthday to kak lin, moga sentiasa dirahmati Allah

    ReplyDelete
  2. apa lagi rentas negeri hari ni kak ret.. bg surprise... hahaha... happy birthday sis lin

    ReplyDelete
  3. Selamat harijadi Sis Lin. Semoga ukhuwah berkekalan hingga ke akhirat.

    ReplyDelete
  4. Selamat hari lahir, semoga di beri kesihatan yang baik dan di hindari daripada segala wabak den penyakit

    ReplyDelete
  5. Happy birthday Sis Lin. Semoga dipanjangkan umur dengan segala kebaikan dan dimurahkan rezeki dengan segala keberkatan. Aaminn...

    Walaupun jauh dimata dekat dihati gitu kan.

    ReplyDelete
  6. Happy birthday, SisLIn! Moga persahabatan yang terjalin antara Kak Ret dan Sis Lin kekal selamanya :)

    ReplyDelete
  7. Semoga ukhuwah kalian terus dilimpahi kasih sayang Allah swt.

    ReplyDelete
  8. Hahahaha masih ada video tu ek? Adeiii terharu gilerr, rindu pun ada kannn..
    Makaseh Ret atas ucapan dan segalanya.. love you ketat-ketat... jumpa nanti minggu ini...

    ReplyDelete
  9. Happy Belated Birthday Sis Lin! Auuuu, friend forrrevaaaaa

    ReplyDelete
  10. happy birthday to Lin. moga terus bahagia.

    ReplyDelete
  11. Best nya punya sahabat yang bisa jadi teman, sahabat dan Mak ... Susah sangat mendapat teman yang sehati sangat2. Happy birthday kak lin 🎉. Semoga persahabatan kalian rukun selamanya :)

    ReplyDelete
  12. eh bersalin kulit ka..da lama tak singgah template baruuu..cute nyaa
    selamat hari lahir sis lin

    ReplyDelete
  13. Selamat hari lahir sis Lin, moga ukhwah berkekalan dan dirahmati Allah swt buat keduanya. Aameen.

    ReplyDelete
  14. wah....tak sangka sis Lin lebih muda dari saya.

    saya sedikit tua tetapi rasa macam masih muda.

    BTW...happy birthday untuk dia...moga dia murah rezeki dan sihat selalu

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com