BUDGET 2023

BUDGET 2023

 

Jumaat, 7 Oktober 2022
Jam 4 petang.

So apa yang ko expect budget kali ni ye?

Nota Jemari: byk kan lagi pengecualian tax untuk orang perantaraan B40 ngan T40😅 pleaseeeee!!

Post a Comment

17 Comments

  1. Yeah... setuju.harap ada la ygterbaik untuk kita semua kan...

    ReplyDelete
  2. Semoga ada lah khabar gembira ya untuk kita semua..

    ReplyDelete
  3. Harap² gaji dinaikkan.. hihi

    ReplyDelete
  4. semoga ada sesuatu utk kita semua....YB menteri pakai baju kaler apa...haha..

    ReplyDelete
  5. yg last tu hahah berjanggut nk tunggu

    ReplyDelete
  6. nak dengar inisiatif kerajaan untuk tahun kemelesetan ekonomi tahun 2023 je ni

    ReplyDelete
  7. Kita harap yang banyak bagi manfaat untuk kita.

    ReplyDelete
  8. Ok la, kadar cukai diturunkan untuk golongan M40.

    ReplyDelete
  9. sekarang orang dah sibuk dengan isu pembubaran Parlimen selepas Bajet 2023

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah adalah juga untuk M40 ha ngeh! ngeh! ngeh!

    ReplyDelete
  11. betul setuju! kecewa sangat bila dengar pembentangan bajet tu mcm berat sebelah aje hermmm hermm

    ReplyDelete
  12. x lama lg nk undi 😁😁

    ReplyDelete
  13. Dengar sambil lalu je kat radio Ptg tu he hee sb radio ciknur selalu buka dengar lagu.

    ReplyDelete
  14. x dgr live pun, just baca kesimpulan nya je.. he he he

    ReplyDelete
  15. Takde ekk bidget untuk surirumah hahahaha

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com