TOP COMMENTATORS - SEPTEMBER 2022

TOP COMMENTATORS - SEPTEMBER 2022

Perghh pejam celik pejam celik dah habis pun bulan September.
Macam biasa la kan kita mulakan bulan baru dengan entry Top Komentator di blog anakomak.
Nampak ada perubahan bagi bulan lepas.

Buat pertama kali nya Sha Mohamed dari blog KasihkuAmani mengungguli carta di sini.
Tahniah Sha....!! Nanti boleh kirimkan alamat, contact no ke email anakomak6@gmail.com


Terima kasih lagi sekali buat korang semua yang masih sudi menyinggah ke sini.
Membaca , meninggal kan komen... 
Bak kata ako selalu, tanpa korang, tak kemana la blog anakomak6 ni!
Sayang korang ketat-ketat 😍

Nota Jemari: Buat sis lin pemenang bulan Ogos, hadiah ko nanti ako bagi bulan depan je la 😋

Post a Comment

26 Comments

  1. Tiba2 je kan dah masuk Oktober! Selamat memasuki oktober! Dan tahniah buat semua top commentator!

    ReplyDelete
  2. tahniah semua! syu dah terkeluar dari list dah.

    ReplyDelete
  3. Tahniah untuk semua top komentator blog KakRet. Tahniah KakSha :)

    ReplyDelete
  4. tahniah. ni semangat nak singgah hari2 ni. hahaaa!

    ReplyDelete
  5. Bilalah nak masuk Carta ni haha...
    Tahniah semua.

    ReplyDelete
  6. Tahniah Sha dan semua yang masuk carta 👏🏽

    ReplyDelete
  7. Tahniah Sha! Bila la turn kita pulak ni :p

    ReplyDelete
  8. Yeah!! Buat pertama kalinya..
    Dah hantar deatil dah kat email Ako..
    Tahniah juga buat semua yang berada di carta..

    ReplyDelete
  9. Aiseyman... Dah tak masuk senarai.. hihi

    ReplyDelete
  10. Tahniah...Ehhh.. nama i dah terkeluo 😂 Bz nau 😁

    ReplyDelete
  11. Tulahkan... eh! tetiba dah Oktober sekejap sangat masa berlalu.
    Tahniah buat mereka yang rajin komen

    ReplyDelete
  12. Itu la dia. Cepat benor dah masuk Oktober. Tahniah pada pemenang! :)

    ReplyDelete
  13. Tahniah buat semua..
    Waa hadiah kita made in Hatyai ke haaaa

    ReplyDelete
  14. Tahniah Sha...sha pun rajin komen blog SA cuma blom masuk carta

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com