WORDLESS WEDNESDAY : NO TURNING BACK

WORDLESS WEDNESDAY : NO TURNING BACK


Nota Jemari: 🥱🥱

Post a Comment

25 Comments

  1. Bagus ingatan nie untuk Kak Sue.. kebetulan pula Kak Sue memang rasa sedih sikit lately nie..

    ReplyDelete
  2. Betul3..
    eh, baru perasan kita belum follow anakomak

    ReplyDelete
  3. Betul betul. Move on and jalan terusss...

    ReplyDelete
  4. tapi mcm tak boleh move on je dgn kenangan pergi camping & jenjalan kat penang dulu. acaner ni Kak Ret?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok yg ni kita setuju... Part camping reramai tu mmg first n last kot kan kita rasa heaven hahhaha... Rs tu trip paling best sepanjang jd blogger ni : D

      Delete
  5. yes...but sometimes looking back will make you much stronger and firm

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum... jemput join GA saya https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2022/10/giveaway-contengan-cuya.html

    ReplyDelete
  7. yes & no...ada yg patut toleh belakang gak & ada yg kena terus jer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok ada yg setuju ada yg tak heheh... tp biar la malas nak pk

      Delete
  8. Setuju . Usah dikenang perkara yg lepas .. Redha & lepaskan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah.... cuma kadang naik menyampah bila memori tu tetiba je muncul lam kepala haha

      Delete
  9. Dah maafkan tapi hati masih rasa sakit...agaknya belum maafkan setulus hati kot..hishhh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. setuju!!! hahahaa... rs sebab dia pun x minta maaf kat kita... tu yg agaknya kita pun belum nak maafkan 100% lagi hahaha...

      Delete
  10. Ouch! Sakitnya tu di sini bila baca. Hihi

    ReplyDelete
  11. Aku pun tak suka, nyampah.. kecuali trip travel kita hahahahaha... pun nyampah gak, sebab time tu kita kurus kan hahahaha

    ReplyDelete
  12. Coudnt agree more.. Tapi kadang-kadang teringat juga tapi tetap move on..

    ReplyDelete
  13. Argh!! Macam salah eja je.. Gatal lagi nak berbahasa inggeris.. kikiki..

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com