Wah betul ke ni?? I is tak sabar nak tunggu season 3 ni kluar. Excited haha walau citer masak masak je pun tapi bukan takat masak. Citer ni dia invite orang ramai untuk join sama sama merasai masakan pilihan diorang. Macam macam cabaran dan pengalaman yang diorang lalui. Paling best sebab watak hero masakan both pun ako suka muahahah... 

Adakah masih kekalkan hero remaja "Park Seo Joon"?? Hahah remaja lagi kah.. Bole la kann.... 不不不

season 1 : Diorang buka restoran di Bali
season 2 : Diorang buka restoran di Spain
season pandemik : Diorang buat staycation for tourist di Korea (youn's stay) 

So season 3 nanti, agak agak kat mana plak diorang nak berniaga ye?? Diorang tak nak buat kat Msia ke? Hahaha klu buat kat sini konpom yang datang bkn nak makan sangat pun... Konpom excited nak bergambar je 不不

Rancangan hiburan tvN, “Youn’s Kitchen” kini bakal kembali dengan musim terbaru!

Menurut sumber, krew produksi bagi rancangan hiburan tvN, “Youn’s Kitchen” itu kini bakal memulakan penggambaran bagi musim terbaru.

Setakat ini, pengacara dan juga tajuk bagi rancangan hiburan ini, masih lagi dalam perbincangan. Pengacara dari musim pertama dan musim kedua iaitu Youn Yeo-jung, Lee Seo-jin, Jung Yoo-mi, Shin Goo dan Park Seo-joon juga belum memberi pengesahan untuk kembali dalam musim terbaru.

Sejak pandemik terjadi, rancangan “Youn’s Kitchen” sudah hiatus sejak dari musim ke-2. Namun, pada tahun 2021, krew produksi kembali mengadakan satu siri ‘spin-off’

“Youn’s Stay”, dengan menjemput beberapa tetamu dari luar negara untuk melawat Korea dalam pengalaman percutian yang istimewa.

Credit info: google

Nota Jemari: tahun depan la baru dapat tengok...