CERITA HARI JUMAAT - Ako Tetap Ako

CERITA HARI JUMAAT

 

Dua tiga hari ni agak bizi sket menguruskan hal-hal persiapan abin.
Tapi hari jumaat lepas, sempat la kluar kejap waktu lunch, sebab nak jumpa ngan mak buyong sorang ni. Rindu , setahun tak jumpa, alih-alih dah nak bersalin je ni hahaha..

Borak-borak sampai lupa nak snap gambar mak buyong.


OK bawa budak kecil ni gi makan.
Kita lepak kat Mr Dakgalbi Sunway Putra Mall (SPM).
Nasib la masa kitorang sampai, tak ramai lagi orang.


Dah lama x makan nasi goreng ala-ala korea ni.
Portion dia memang banyak.
Bole la untuk 3 orang makan.


Pedas juga tapi nasib baik dia bole makan.
Kemain bertambah-tambah seleranya.
Gigih nak makan guna chopstik.


Pastu kitorang order pizza juga.
Sedap! hahaha... ke sebab dah lapar sangat ni eh?😆

Pas makan-makan, kita soping-soping sket.
Pastu 2:30 ptg baru hi hi bai bai ngan mak buyong.
Ater kita kluar pun dalam waktu bekerja kan...
Isshh.... ini pun dah terlebih plak masa rehat nya ya.

Sorry ye, belum sempat nak blogwalking beberapa hari ni.
Tengah cari mood balik hahaha..
So ok la, chow dulu.
Nanti cerita kisah hari sabtu plak.

Nota Jemari: ........

22 comments:

  1. Uyum pegang chopstick macam nakk tikam orang hahaha.
    Ohh abin nak masuk MRSM dah kan, mesti busy setelkan persiapan abin. Semoga urusan dipermudahkan! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha kan mcm nk bunuh org je haahaha...
      tp bole plak dia amek makanan tu :D

      aha kak ret bz ngan persiapan abin walau ekceli yg terlebh bz mama dia la kan..

      Delete
  2. kiutnya si baju biru itu hehehe

    ReplyDelete
  3. Asal uyum ceria acik PC pun berbunga hati.

    ReplyDelete
  4. Untung Uyum ikut dan dia tidak cerewet makan. Senang bawa bersama.

    ReplyDelete
  5. wow sedappppnya mr dakgalbi,da lme xmkn ni..hehe

    ReplyDelete
  6. Salam kenal dari kedah...tinggalkan footprint kt sini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam.... tq tq :) nnt kita kunjung blk ye hehehe

      Delete
  7. gigih uyum nak makan guna chopstick. Hebat makan pedas tu.

    done updated hadiah dari Kak Ret :)

    ReplyDelete
  8. Nasi + ramen..tak pernah mkn lg Dakgalbi..terer Uyum mkn pedas..

    ReplyDelete
  9. Sedapnya nikmati hidangan panas-panas begitu. Yummms!

    ReplyDelete
  10. sedapnya mkn kt sni. syu pernah mkn skali kt mrdalgakbi.

    ReplyDelete
  11. Gembira muka dia dapat makan Mr. Dalgakbi :) Sedap sangat la tu :P

    ReplyDelete
  12. Teringin nak nasi goreng ala ala koreaaaaa.. huhu

    ReplyDelete
  13. Haruslah makan dgn chopstick. Baru feeling gitu.. hehe

    ReplyDelete
  14. happynyaaa budak kecil tu makan dalgakbi... best tgk

    ReplyDelete
  15. Tak pernah makan Dalgakbi ni lagi. Selera Tengok Uyum makan. Mana cerita hari Sabtu?? Hehe

    ReplyDelete
  16. Alaaa sedapnyaa... rindu KOrea oiii...

    ReplyDelete
  17. Sedap plak tgok makanan tu ako...suka tgok Uyum makan...

    ReplyDelete
  18. dari tadi baca entri nampak makanan, tapi entri yang ni bikin lapo..hahahaha

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.