TOP COMMENTATORS - MAC 2021 - Ako Tetap Ako

TOP COMMENTATORS - MAC 2021

 
.:Captured by 7:30 pm on 31 March 2021:.

Tengah takde idea ni...
Masuk bloh tiqah tadi, nampak entry camni.
Terus dapat idea nak update hahaha..
Jadi la kan.

First of all, tengkiu kat korang yang sudi datang jenguk kat blog anakomak6 ni.
Sudi tinggalkan jejak komen.
Sudi belek-belek entry lelama.

So arini genap 31 hari untuk bulan Mac.
Kedudukan pengomen-pengomen bertukar ganti kedudukan nya hahaha...
Dan tepat jam 7:30 malam tadi, ako sempat snap kira yang latest la ni ye, TOP 10 PENGOMEN bagi bulan MAC 2021.

Sepanjang ako berblog, ni first time rasa nya ako buat entry camni hhahaha...
Rata-rata mcm trend plak.
Kita pun follow je la kan...

Buat semua yang dalam list, nanti send alamat n contact no ye kat anakomak6.gmail.com
Nak bagi apa tu eh??
Ntah kita pun x pasti ๐Ÿ˜…... tapi insyallah ada rezeki korang, ada lah saguhati nya tu hehehe

Pengomen No 1, 3, 4 & 6 rasa tak payah email la sebab details korang ako da ada hahahah..
Yang lelain tu sila hantar email ye alamat n ctc no korang ๐Ÿ˜

Sekali lagi tahniah buat semua!
Walau ako pun kadang jarang tinggalkan jejak tapi ako selalu je jenguk blog-blog korang ๐Ÿ˜

Nota Jemari: arini press release BNM AR haha gi la tengok berita ๐Ÿ™ˆ

37 comments:

  1. Yeah rezeki lagi. Hehe. Sabtu ni pergi hi-tea. Nervous hehe.
    Tq Cik Ako. Haah tadi terpilih di blog Tiqah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe enjoy ya sabtu ni..
      pape roger2 kita k ;)

      Delete
  2. Tahniah buat pengomen yang tersenarai.

    ReplyDelete
  3. ehhh, sy pon tersenarai la.hikhik hampir2 tergelincir tuuuu. hikkks

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehheeh tahniah.... nnt nad email ye details tu :)

      Delete
    2. sy dah email tau :) thank youu kak ret ^^

      Delete
  4. Samalah, kita pun ikut trend, tengok orang buat entri macam ni, kita pun ikut. Alang alang tak ada idea nak update apa hahahaha.
    Btw yeay! Masuk dalam senarai! Nanti next month nak masuk lagi dalam senarai :P
    Maceh kak ret ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha kan kan!!!
      nanti email kita details k :)

      Delete
  5. Ehhh, x tersenarai.. ok... nak tersenarai for next pulakkk.. huhu

    ReplyDelete
  6. Tahniah buat pengomen yang tersenarai! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

    ReplyDelete
  7. Wwaaaaa tahniah pengomen tegar. ^^

    ReplyDelete
  8. haiii ako ๐Ÿ˜Š

    tahniah buat pengomen tegar.

    ReplyDelete
  9. tahniah kpd semua pengomen tegar.

    ReplyDelete
  10. Tahniah kepada semua pengomen.

    ReplyDelete
  11. Tahniah kepada semua pengomen tegar. Lately kurang kerap singgah. sibuk sikit.Terselit pulak di situ. Terima kasih KakRet. Sepantas kilat sy send details ye. Sorry baru singgah hari lambat bagi details :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha ok2. Details diterima roger ๐Ÿ˜

      Delete
  12. eh eh tak sangka ekkk kita dapat nombor 1..hahahaha!! yeayy dapat hadiah lagi!! ๐Ÿ˜†

    ReplyDelete
  13. oo..ada namaku disana..ok, nanti akk e-mail..

    mmg menanti AR BNM..selalu extract info utk report..

    ReplyDelete
  14. Tahniah buat semua yang tersenarai..eh..eh..ada nama SA la kat situ...

    ReplyDelete
  15. blogger hebatts2 semua nihhh.. ๐Ÿ˜…

    ReplyDelete
  16. betul, dah jadi trend pula actually... atie pun nak buat juga tapi belum starts lagi heehhe

    ReplyDelete
  17. aduh..tak masuk carta pulak..kena kerja keras ni

    ReplyDelete
  18. Tahniah buat semua yang tersenarai :)

    ReplyDelete
  19. Ok kak Ret, sekarang jugak saya email

    ReplyDelete
  20. Wah alhamdulillah rezeki kepada semua pengomen yang support blog kan Kak Ret. :) Tahniah kepada yang tersenarai.

    ReplyDelete
  21. harap hadiah-hadiah semua dah dapat ye! :)

    ReplyDelete
  22. Tahniah kepada semua pengomen tegar. Kena sedut power diorang ni rajin blogwalking.

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.