It's the time!!
Mesti ramai tak sabar nak tunggu result GA ni kan.

First of all, tengkiu kepada yang sudi join GA ako...
Ako suka join GA orang dari dulu lagi...
Ni pestime nak buat GA sendiri.
Syarat pun simple2 je, tak perlu nak pening-pening.

Ako pun tak sangka ramai plak yang sudi join.
Ikutkan ako budget paling banyak pun dalam 20 penyertaan je hahaha..
Anyway, tengkiu bebanyak kat korang yang sporting n sudi join GA suka-suka ni

So jom kita tengok sape yang bakal BERTUAH.

  1. https://tiaarasapphire.blogspot.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  2. https://www.youthayuju.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  3. https://bilagadiskidal.blogspot.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  4. https://www.anakdenesor.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  5. https://me-soul-searching.blogspot.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  6. https://salatulzarida.blogspot.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  7. https://iamaslowrunner.blogspot.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  8. http://www.suriaamanda.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  9. http://www.roziahmuhammadnor.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  10. https://www.aienienka.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  11. https://ciksukataip.blogspot.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  12. https://loveneddy.blogspot.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  13. https://www.ibucida.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  14. https://www.azhafizah.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  15. http://www.zianaeunos.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html?m=1
  16. https://pemudattbc.blogspot.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  17. https://azahrasofina.blogspot.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  18. https://www.alienoren.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  19. https://famf-tower.blogspot.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  20. https://sariyusa.blogspot.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html?m=1
  21. http://yea-slmn.blogspot.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  22. https://www.sunahsukasakura.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  23. https://www.ezaboomboom.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6-ezajoin.html?m=1
  24. http://www.ombakbergigi.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html?m=1
  25. https://adindabaizuramazlan.blogspot.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  26. http://www.zukidin.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  27. https://www.fizacrochet.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html?m=1
  28. https://www.travelogsyuhadasalleh.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  29. https://floruse.blogspot.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html?m=1
  30. https://zieyaweasley.blogspot.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  31. https://blognisalpunya.blogspot.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  32. https://www.sislin76.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  33. https://iammasitahsamsudin.blogspot.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  34. https://www.mialiana.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  35. https://www.yayaazura.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  36. https://kanvasdakwat.blogspot.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  37. https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html?m=1
  38. https://ema-mel0dy.blogspot.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  39. https://syeedasaniey.blogspot.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  40. http://www.vitaminayu.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  41. https://www.faizzahamir.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  42. https://www.shidaradzuan.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  43. https://www.nonasani.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  44. http://www.naniey.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  45. https://thejagungspirasi.blogspot.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.htm
  46. http://galaksiviral.blogspot.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html

Dan pemenang nya adalah (drum please!!):-


Memandangkan ako suka minom di starbuck, so ako berbesar hati nak "belanja" korang minum di STARBUCKS COFFEE dengan bagi hadiah berupa "gift card" bernilai RM50 dan juga hadiah-hadiah tambahan sponsored by FELT_CRAFT_CHUMMY kepada 5 pemenang-pemenang saguhati yang bertuah seperti di bawa:- 
34. https://www.mialiana.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html

10. https://www.aienienka.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.htm

13. https://www.ibucida.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html

23. https://www.ezaboomboom.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6-ezajoin.html?m=1

8. http://www.suriaamanda.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html


Enjoy the drinks ya😊

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dan 3 pemenang UTAMA yang BERTUAH adalah (jeng jeng jeng - drum please!!!) :-

TAHNIAH!!!!

33. https://iammasitahsamsudin.blogspot.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html

5. https://me-soul-searching.blogspot.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html

44. http://www.naniey.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html


#clap #clap #clap πŸ˜πŸ‘
Sekali lagi tahniah kepada semua pemenang!!
Yang belum bernasib baik, insyallah ada rezeki kita buat lagi GA ni k..

Kepada pemenang, boleh email butiran berikut ke ----->> anakomak6.gmail.com

Nama:
Alamat:
Contact No:
Nama blog:

Hadiah-hadiah untuk pemenang UTAMA kebarangkalian berbeza-beza. So stay tune!! 😁😁

Sekali lagi ako ucapkan terima kasih banyak-banyak kat korang yang sudi join GA suka-suka ni.
Ada rezeki kita buat lagi, insyallah😊

UPDATE by 24 Mar 2021!
Hadiah saguhati sudah di POS by DHL.
Hadiah tambahan yang comel-comel tu dari FELT_CRAFT_CHUMMY ..✌ TQ sponsor :)


Nota Jemari: Bagus GA ni, secara tak langsung menambahkan lagi list blogwalking ako hahahπŸ˜†