TAHNIAH KEPADA PEMENANG GA SUKA-SUKA by ANAKOMAK6 - Ako Tetap Ako

TAHNIAH KEPADA PEMENANG GA SUKA-SUKA by ANAKOMAK6

It's the time!!
Mesti ramai tak sabar nak tunggu result GA ni kan.

First of all, tengkiu kepada yang sudi join GA ako...
Ako suka join GA orang dari dulu lagi...
Ni pestime nak buat GA sendiri.
Syarat pun simple2 je, tak perlu nak pening-pening.

Ako pun tak sangka ramai plak yang sudi join.
Ikutkan ako budget paling banyak pun dalam 20 penyertaan je hahaha..
Anyway, tengkiu bebanyak kat korang yang sporting n sudi join GA suka-suka ni

So jom kita tengok sape yang bakal BERTUAH.

  1. https://tiaarasapphire.blogspot.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  2. https://www.youthayuju.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  3. https://bilagadiskidal.blogspot.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  4. https://www.anakdenesor.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  5. https://me-soul-searching.blogspot.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  6. https://salatulzarida.blogspot.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  7. https://iamaslowrunner.blogspot.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  8. http://www.suriaamanda.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  9. http://www.roziahmuhammadnor.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  10. https://www.aienienka.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  11. https://ciksukataip.blogspot.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  12. https://loveneddy.blogspot.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  13. https://www.ibucida.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  14. https://www.azhafizah.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  15. http://www.zianaeunos.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html?m=1
  16. https://pemudattbc.blogspot.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  17. https://azahrasofina.blogspot.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  18. https://www.alienoren.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  19. https://famf-tower.blogspot.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  20. https://sariyusa.blogspot.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html?m=1
  21. http://yea-slmn.blogspot.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  22. https://www.sunahsukasakura.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  23. https://www.ezaboomboom.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6-ezajoin.html?m=1
  24. http://www.ombakbergigi.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html?m=1
  25. https://adindabaizuramazlan.blogspot.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  26. http://www.zukidin.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  27. https://www.fizacrochet.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html?m=1
  28. https://www.travelogsyuhadasalleh.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  29. https://floruse.blogspot.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html?m=1
  30. https://zieyaweasley.blogspot.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  31. https://blognisalpunya.blogspot.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  32. https://www.sislin76.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  33. https://iammasitahsamsudin.blogspot.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  34. https://www.mialiana.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  35. https://www.yayaazura.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  36. https://kanvasdakwat.blogspot.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  37. https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html?m=1
  38. https://ema-mel0dy.blogspot.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  39. https://syeedasaniey.blogspot.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  40. http://www.vitaminayu.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  41. https://www.faizzahamir.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  42. https://www.shidaradzuan.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  43. https://www.nonasani.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  44. http://www.naniey.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html
  45. https://thejagungspirasi.blogspot.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.htm
  46. http://galaksiviral.blogspot.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html

Dan pemenang nya adalah (drum please!!):-


Memandangkan ako suka minom di starbuck, so ako berbesar hati nak "belanja" korang minum di STARBUCKS COFFEE dengan bagi hadiah berupa "gift card" bernilai RM50 dan juga hadiah-hadiah tambahan sponsored by FELT_CRAFT_CHUMMY kepada 5 pemenang-pemenang saguhati yang bertuah seperti di bawa:- 
34. https://www.mialiana.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html

10. https://www.aienienka.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.htm

13. https://www.ibucida.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html

23. https://www.ezaboomboom.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6-ezajoin.html?m=1

8. http://www.suriaamanda.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html


Enjoy the drinks ya๐Ÿ˜Š

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dan 3 pemenang UTAMA yang BERTUAH adalah (jeng jeng jeng - drum please!!!) :-

TAHNIAH!!!!

33. https://iammasitahsamsudin.blogspot.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html

5. https://me-soul-searching.blogspot.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html

44. http://www.naniey.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6.html


#clap #clap #clap ๐Ÿ˜๐Ÿ‘
Sekali lagi tahniah kepada semua pemenang!!
Yang belum bernasib baik, insyallah ada rezeki kita buat lagi GA ni k..

Kepada pemenang, boleh email butiran berikut ke ----->> anakomak6.gmail.com

Nama:
Alamat:
Contact No:
Nama blog:

Hadiah-hadiah untuk pemenang UTAMA kebarangkalian berbeza-beza. So stay tune!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Sekali lagi ako ucapkan terima kasih banyak-banyak kat korang yang sudi join GA suka-suka ni.
Ada rezeki kita buat lagi, insyallah๐Ÿ˜Š

UPDATE by 24 Mar 2021!
Hadiah saguhati sudah di POS by DHL.
Hadiah tambahan yang comel-comel tu dari FELT_CRAFT_CHUMMY ..✌ TQ sponsor :)


Nota Jemari: Bagus GA ni, secara tak langsung menambahkan lagi list blogwalking ako hahah๐Ÿ˜†

46 comments:

  1. Alhamdulillah ada terselit rezeki Eza di entry pengumuman pemenang ni. Alhamdulillah. Terima kasih. Dengan segera Eza send email ya. Yey!!!!!

    ReplyDelete
  2. Tahniah untuk semua pemenang giveaway anakomak6 :)

    ReplyDelete
  3. Tahniah yer buat semua.๐Ÿ™‚

    ReplyDelete
  4. Tahniah semua pemenang yg bertuah, paling bertuah tentulah penganjurnya tahniahhh!!

    ReplyDelete
  5. Tahniah kepads semua pemenang!! Macam biasa saya tak bertuah. Haha

    ReplyDelete
  6. Tahniah semua pemenang! ๐Ÿ˜‰

    ReplyDelete
  7. Whoaaa.. Tahniahhhh.. Tak menang pulak kitaaa.. Ahahahaha

    ReplyDelete
  8. Wow tahniah kepada semua pemenang ! ๐Ÿ˜

    ReplyDelete
  9. Tahniah kpd semua pemenang....

    ReplyDelete
  10. Ya Allah masuk. Ctc itu apa?

    ReplyDelete
  11. Wah! Tahniah kepada para pemenang :D

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah.. terima kasih dan tahniah juga kepada pemenang.. :-)

    ReplyDelete
  13. tahniah pada semua pemenang! semua peserta juga awesome, supportive dan baik hati.

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah. Rezeki anak² menang giveaway ni. Thanks Ako buat giveaway. Moga murah rezekinyaaa.. :) Tahniah jugak buat para pemenang yang lain.:)

    ReplyDelete
  15. tahniah semua pemenang rezeki tu :)

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah rezeki last minit join. Terima kasih.. Moga diperluaskan rezeki.. Aamiin..

    ReplyDelete
  17. wah,tahniahhh kepada pemenang :)

    ReplyDelete
  18. Tahniah semua pemenang. Bestnya hadiah!

    ReplyDelete
  19. Tahniah buat semua pemenang...
    Hadiah utama tu nanti kasi sekali butiran pada aku yaa Ret.. seperti yang di janjikan hehehehe..

    ReplyDelete
  20. Alhamdulillah, wah bestnya. Terjerit juga As tengok nama terselit kat situ. Terima kasih ya... dan tahniah juga kepada semua pemenang. Lain kali kalau buat GA mesti As join lagi. ;))

    ReplyDelete
  21. Tahniah kepada pemenang dan penganjur.

    ReplyDelete
  22. alhamdulillah..selesai sudah...tahniah kepada semua pemenang..ciksun tumpang gembira ❤

    ReplyDelete
  23. tahniahnyer semua yg menang.. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

    ReplyDelete
  24. Eh! Mrs. A pun excited ha walaupun tak masuk senarai ngeh! ngeh! ngeh!

    Tahniah buat semua yang dikurniakan rezeki menang.

    ReplyDelete
  25. Tahniah kepada semua. Anda memang layak.. :)

    ReplyDelete
  26. Tahniah buat semua...
    Mesti best laaa hadiah korang dapat tu hehehehe

    ReplyDelete
  27. Tahniah kepada semua pemenang! ๐Ÿ˜Š

    ReplyDelete
  28. Tahniah kepada semua pemenang!๐Ÿ˜

    ReplyDelete
  29. Tahniah kpd semua pemenang! Seronok lah kak suria amanda minum starbucks ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

    ReplyDelete
  30. Tahniah kepada semua pemenang. Terbaik semua. :D

    ReplyDelete
  31. terima kasih ya....

    https://www.mialiana.com/2021/03/giveaway-suka-suka-by-anakomak6-dah.html

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.