Happy 10th Birthday, AQEEM!! - Ako Tetap Ako

Happy 10th Birthday, AQEEM!!

 


26 Mac 2021
Hari ni baru betul hari jadi Aqeem
Selamat Hari Jadi yang ke-10, AQEEM!!!
(ini kalau uyum tau aqeem potong kek, mesti ada drama lagi kan hahah)

So MAMA decide nak belanja kawan-kawan Aqeem kat sekolah.
Hari ni pun dah last day sekolah kan, sebelum cuti sekolah seminggu.


MAMA nak bagi goodies kat kengkawan Aqeem.
Ni kelam kabut punya pasal, tak sempat nak snap yang dah siap goodies nya.

Mama belanja kawan-kawan Aqeem nasi lemak order dari Lepaq Gombak.


Pastu Nina order Panachota dah kawan Nina, iaitu aunty Liz Haliza.
Sedap weii!! Pestime ako tau makcik ni buat untuk jualan.
Rezeki ko la Iza... tapi memang sedap!
Sape yang berdekatan Gombak, Batu Caves, Selayang, Sentul, 
kalau nak order bole contact Iza --> 019-309 7642


Pastu mama order lagi creampuff dari Ulidelights.

Kek Oren Indulgence , mama order je dari Pistachio Bakery.


Alhamdulilah, hepi tengok kengkawan Aqeem!!

Buat Aqeem, moga jadi anak Soleh...
Taat ibubapa dan kurangkan marah-marah kat Uyum ye hahahaha

Nota Jemari: Selamat Cuti Sekolah anak-anak 😁

16 comments:

  1. Bestnya celebrate besday kat school. btw, happy birthday boy. semoga membesar menjadi anak yang soleh

    ReplyDelete
  2. Hepi birthday Aqeem. Bestnya celebrate dengan kawan-kawan. Bayar hutang ni tahun lepas tak dapat sebab pkp

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la.. Last yr celebrate kat rumah je ngn abin n uyum haha

      Delete
  3. Happy birthday Aqeem...
    Eh masa korang packing tu, Uyumm takde tanya ke? Hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha dia xde.. Dia g sekolah.. Tu yg lega sket nk buat keje packing tu haha

      Delete
    2. Of coz la dia xde.. Dia g sekolah hahah

      Delete
  4. Happy birthday Aqeem...

    sedap2 kek & pastry..

    ReplyDelete
  5. Happy birthday Aqeem......seronoknya..nak buat la birthday kakak dania 17 tahun nanti bulan 9 nanti...tapi mesti dia x nak..dia tu lain skit sejak dah besar ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhehee dah anak dara so feeling dia dah lain sikit laaa :)

      Delete
  6. Jangan tunjuk gambar-gambar ini pada Uyum. Tapikan Uyum tidak syak ke makanan dipesan ini untuk kawan-kawan Aqeem?
    Oh baru perasan harijadi Aqeem sama dengan anak saudara juga. Hehe.

    ReplyDelete
  7. Wahhhh bestnya celebrate kat sekolah dengan kawan kawan.
    Happy birthday Aqeem. Semoga jadi anak yang soleh dan taat pada Allah dan ibubapa :)

    ReplyDelete
  8. Happy belated anak akak Aqeem. Murah rezeki akak belanjan rakan2x anak akak. GV doakan semoga akak sentiasa murah rezeki dan dipermudahkan segala urusan dunia akhirat. InsyaAllah. Aamin. :)

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah..rezeki dikongsi bersama.
    Happy birthday Aqeem. Uyum tahu memang drama air mata lagi tu :p

    ReplyDelete
  10. Happy belated birthday Aqeem :)

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.