DINNER MCDONALDS JE PUN - Ako Tetap Ako

DINNER MCDONALDS JE PUN


Hahahah takde apa nak citer, saja nak bagitau, kita tetiba teringin nak makan ayam goreng MCD!
Dah lama rasa nya tak beli McD.
Kalau dulu-dulu boleh dikatakan setiap bulan setiap minggu mesti nak order McD ni.
Tu yang sampai termasuk contest #Fattzura Hantar McD. <<<<--- baca situ😁

Ok jom tengok menu yang ada.
Eh ada menu baru rupanya!!

"Spicy Quarter Pounder" dan "Spicy Beef Burger" dan juga "Pie caram,el cheese"!!

perghhh.... ok dah lama x makan kan, so kita pun order juga la menu-menu baru tu.
Nak gak rasa, spicy sangat ke kan..

ermm camne eh nk cakap kepedasan burger baru tu!
dia bukan pedas cili..
dia more to pedas bila ko telan baru ko rasa pedas...
eh eh camne eh nak explain hahaha...!!

macam pedas jalapeno...!!

Ala, korang cer try hahaa...
Pape pun, hilang ngidam nak makan ayam goreng malam ni...

Alhamdulilah... saya dah kenyang!
So gud nite all...
Esok sambung citer lain plak...

Nota Jemari: .....

20 comments:

  1. Sedap makan McD. Sekali-sekala, apa salahnya. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaaannn.. Teringin plk tetiba tu yg kita order je mcd hhehe

      Delete
  2. Suka ayam pedas McD. Samalah lama tidak cuba McD. Sudah pindah rumah jadi restoran jauh. Kalau dahulu jalan kaki lepak McD :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita jarang makan kat mcd, selalu mmg mcdelivery je

      Delete
  3. Keluar ke tak komen aku ek tadi.. sebab aku komen guna hp atas katil ni haa huhuhu..
    Dah kenapa tiberr nak McD plak ni adoii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dapat2... Ako dh reply hahaa... Ntah tetiba nak ayam mcd tekak ni

      Delete
  4. alamak masuk sini tengah terik mentari + puasa + lapar huwaaaa T___T

    ReplyDelete
  5. Lama tak makan McD. Dapat rentas daerah nanti bolehlah singgah sebab McD hanya ada di daerah sanun.

    ReplyDelete
  6. Tak cuba lagi yang spicy tu. Ini yang buat rasa teringin nak order ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha cuba la...
      bole laaa xdela special sgt pun hehe

      Delete
  7. McD je pun rezeki kak. Janji kenyang dan lepas craving

    ReplyDelete
  8. Walau hanya dinner MCD, ianya tetap sesuatu yang indah kan...janji kenyang dan lepas craving...terus SA rasa nak makan double cheese burger

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.