DARJAH SATU 2021 - Ako Tetap Ako

DARJAH SATU 2021


Besar dah anak-anak buah AKO ni.
Dedua pun darjah satu tahun ni.
Sorang kat Joho, sorang kat gombak.

Untuk Imran Zayyan & Rizzqa Rayyana,
Pengalaman pertama jejak kaki ke sekolah.
Semoga pengalaman pertama itu akan buatkan korang sentiasa rajin belajar sentiasa rajin nak bangun pagi untuk pegi sekolah hehee...

Tak sabar nak dengar cerita hari pertama dari diorang.
Buat masa ni, selalu dengar citer-citer dari Uyum je pasal tadika dia hhaha..
Cepat la abis PKP, cepat la covid hilang..
Rindu nak gather-gather ngan famili.

Nota Jemari: cerita anak korang camne plak?

18 comments:

  1. sekejap je tgk anak2 membesar depan mata., kann

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan wak.. budak2 bila dah start sekolah, mmg rasa cepat je besar nya

      Delete
  2. Seronok anak anak semua dapat ke sekolah hari jumpa kawan-kawan. Semoga mereka semua behave dan baik baik je kat sekolah.

    hee..anak takde, takde cerita anak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aminnn insyallah moga anak2 semua pun akan hepi smp abs sekolah ahaha..
      takut awal2 sek je seronok.. dah hujung2 semua malas hehehe

      Delete
  3. Tiada anak. Anak buah pun tiada yang darjah 1 tapi boleh bayang kegembiraan bagaimana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah... xpe kita share bersama kegembiraan itu kan :D

      Delete
  4. Tahniah buat keduanya...seronok tgok anak- anak sekarang kan..so far takde kes anak- anak menangis macam awal tahun lepas..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye la kan.. Semua pun cam terlebih excited nak masuk sekolah.. Omak apak yg lobih sodih eh kan hahah

      Delete
  5. Cucu wak pun ada sorang yang mula sekolah darjah 1 hari ini.

    ReplyDelete
  6. comel..seronok dpt gi sekolah..

    ReplyDelete
  7. Rizzqa tu macam fotostat muka Uyum diorang lah...haha

    ReplyDelete
  8. Comel sangat ekk.. hehehehe.. Sama Mia dan Nina jugaa darjah satu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha kaannn...!!
      kejap je dah besar bdk2 ni...

      Delete
  9. semoga anak-anak semua di lindungi Allah swt dari segala keburukan aamiin, kak AJ singgah dah follow sini 291

    ReplyDelete
  10. Ada anak tekak je. Hehe. So cerita makan minum jela keje. Good luck untuk anak-anak sedara kak Ret. Seronok demgar cerita budak-budak dapat ke sekolah setelah sekian lama. Semoga sesi tahun ni dapat diteruskan tanpa gangguan pandemik

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.