PEMENANG 10JUTA PAGEVIEW by SISLIN - Ako Tetap Ako

PEMENANG 10JUTA PAGEVIEW by SISLIN

Omooooo rasa hepi sangat, teruja.
Ako ni sesaja je tau screenshot no pageview kat blog ko!
Takde la mengharap sangat sebab tau no soploh juta tu macam dah terlebih masa ako view.
Walau view nya takde la jauh sangat tapi biasa la kan, kita ni cuba-cuba nasib je.

Korang perasan tak SIS LIN ada buat giveaway sebenar nya tuk cari korang yang dapat snap pageview dia yang ke SOPLOH JUTA!!! Masa ako baca entry nya tu dah tengah malam juga la. Terperasan PV nya memang dah nak dekat 10,000,000 OK!! Cuma ako xde la mengharap sangat sebab dah tengah malam kan, takut ako terlepas pandang dan dah tido time tu.

Tak tau nak cakap, TUAH memang kat ako ke camne....
Sebelum ako tido, masa tu tak silap dah nak dekat 1 pagi kot, tergerak nak jenguk blog SISLIN.
Nah, memang dah terlepas la angka ngam2 10juta tu.
Tapi sebab ako saja gatal-gatal nak memeriahkan giveaway dia, so kita pun screenshot n send email kat sislin. Lama juga kita tunggu result nya. Ingat masa sislin buat entry khas pasal pageview dia, dia dah announce pemenang. Eh eh takde plak. OK kita dah frust masa tu...; hahahhaha...takde rezeki agak nya.


Tup tup kita dapat parcel.
Erkk.... rasa kita takde dah order pape dari shoppee ni.


OK suspen dah ni.
Dapat hadiah la weiii!!!
Kita check nama pengirim, nampak nama sislin.
Terus mesej dia.

Ya allah rezeki!!!!!!
Rupa nya sislin dah sediakan 3 hadiah untuk pemenang giveaway....
Awat korang tak send je penyertaan tu ?? rugi weiii hahha!!
Dah tak pasal-pasal rezeki 10juta yang TAK TEPAT tu menjadi milik ako!!😆

Yeehaaaa....... alhamdulilah.
Ni la orang cakap rezeki dan tuah memang tak salah alamat hahaha..


Buka kotak, omomo.... eh cop!!
Lin bagi ako kain baju kebaya ke ni???
Ha.. bila plak ako nak sarung kebaya ni?😦

Pastu nampak kad.
Laa telekung rupa nya hahaha....
Siap kerawang-kerawang, ku ingatkan kebaya tadi.

Tengkiu Lin!!!
Rezeki dapat hadiah.
Ai is memang suka dapat hadiah hahah..😆
Kalau bole, hari-hari pun nak dapat seperise macam ni...:p

Pasni ai akan rajin-rajin kan diri join giveaway korang tau!
Tak menang pun x pe janji i dapat join untuk memeriahkan suasana.
Kadang tuah tak semestinya nak tepat.
Nama pun TUAH!!😝

Nota Jemari: nak resmi telekung baru la...

29 comments:

  1. Ya memang seronok dapat hadiah. Wah lepas 10 juta pun dapat.
    Ehem tuan tanah Cik Ako taknak buat lagi ke giveaway untuk penangkap nombor bertuah? Teringin hendak tangkap di sini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye dik... Next time htr je klu twrlebih nombor.. Mana tau klu mmg rezeki kan.. Hahah nnt kita buat giveaway insyallah.. Tunggu kena cr hadiah dl br syiok nak buat haha

      Delete
  2. A ah, ingatkan kebaya tadi.

    Kisahnya ku pun tertidur sambil2 nak tggu 10J PV Lin tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Smaa la kak.. Saya pun dh nk tido tp tergerak nk tgk.blog dia. Kita suka2 je sc.. Haha x sangka bertuah plk

      Delete
  3. Wahhhh tahniah! Cantikkk pulak warna telekung tu! 😍

    ReplyDelete
  4. Hehehehe... tu la kann rezeki.. aku plak memang taknak sebut hadiah apa..
    Now lagi dua tu ada pada aku, nanti laa buat giveaway lain pulak hehehe

    Thanks Ret always support aku :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeay rezeki mmg xtolak hahaha...
      insyallah ada lagi... ako join... :D

      Delete
  5. Cantiknya telekung tu..tahniah Ako...suka kaler dia lembut sanagt...

    ReplyDelete
  6. tahniah!! cantik kaler purple..

    ReplyDelete
  7. Hadiah terbaik ni KakRet. Cantiknya telekung kerawang kerawang. Warna purple cantik. Alhamdulillah. Tahniah! Moga murah rezeki sislin. Aaminn

    ReplyDelete
  8. hahahahha ok lah, nak hantar PV dia sekarang lah..tak kira da lebih 10 juta..ade dua lagi baki kan..😜

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahaha cer htr, mana tau hadiah baki tu akan jadi milik cik sun juga :p

      Delete
    2. hahahahah dia cakap tak valid!!!

      Delete
  9. Haaa.. jemputla capture PV sy yg ke sejuta pulak.. tapi lambertttt lagik.. Hahahahaa. pas raya haji maybeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaa insyallah klu nona buat kita usaha capture k pv tu 😜

      Delete
  10. Wahh tahniah!! Cantik telekung tu, purple!

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.