RINDU SEKOLAH - Ako Tetap Ako

RINDU SEKOLAH



Belek-belek gambar ternampak plak gambar sekolah ni.
Omomo.... Rindu nya nak gi sekolah!!
Rindu kat kengkawan...
Rindu nak makan karipap pedas kat makcik tepi kantin...
Rindu nak dengar bebudak band buat latihan.
Rindu nak lepak bilik sukan (walau ahkak ko ni bukan atlet sukan haha)
Rindu nak skip kelas...
Hahaha...


Yeeehaaa proud to be SIGSan...
Haluuu kengkawan, mana korang???!!!
Rindu nak ngeteh...

Bila nak REUNION lagi ni weii??
Tak puas REUNION yang dulu...

Korng dulu sekolah mana?
Meh citer meh...

Nota Jemari: Dari sek rendah... I'm SIGSan....😍😍

26 comments:

  1. eh, ekau dulu belajar kat JB ko?

    kita paling rindu mee goreng kantin sekolah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha ye kak.. Kita dulu dok jb... Dah keje semua pun pindah KL hehe

      Delete
  2. Esh, rindu nasi goreng kampung kantin pula. Hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaa.... mesti sedap sangat tu ye nasi goreng kg acik kantin..

      Delete
  3. Hehe kita nomad. Banyak sekolah menengah. Rindu juga zaman sekolah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sek NOMAD... tapi mesti sek terakhir tu sek yg dirindui kan hahah

      Delete
  4. rindu yang bergelak sakan dengan kawan-kawan hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha tepat sekali...
      rindu nak main spirit2 of the coin wakkaka

      Delete
  5. Rindu jugak sekolah bila tengok gambar sekolah. Dulu kita sekolah teknik segamat, ada juga yang dari SIG :)

    ReplyDelete
  6. Kalau boleh kembali semula ke zaman persekolahan dulu kan best,..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan kaannn... Nak balik masa yang hepi2 je haha

      Delete
  7. rindunyaaaa nak makan mee goreng kanten ..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti ada kenangan kat kantin kan selain rindu mi goreng dia :p

      Delete
  8. Sekolah wak kecik2 dulu masih ada lagi depan mata.
    sebab wak masih duduk kat kampung kelahiran.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untung la wak... So ada perubahan x sek wak dr dl smp skrg?

      Delete
  9. Ada dua jenis aekolah dulu.. dari sekolah Tahfiz, pindah sekolah kebangsaan govern masa darjah 6.. Huhu.. Rindu semuanyaaa.. Kenangan dgn crush lah takleh lupaaaa! Hahaha

    ReplyDelete
  10. Rindu main ngan kawan2!! Kalau kantin ni jarang beli makanan sebab dulu waktu sekolah selalu bawak bekal.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Main ngan kengkawan pun rindu jgk... Esp lepas abs exam hahaha

      Delete
  11. Lepas ni buat reunioj pakai baju sekolah, baru le naik feel masuk sekolah weii hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ako takut saiz baju x muat weiii wakakakaka...

      Delete
  12. AD stay kat temerloh sekolah menengah kat ABS temerloh..
    Sekarang hari hari pergi sekolah, AD keje kat skolah sekarang heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. dari kecil smp beso ... AD membesar dalam sekolah ye..

      Delete
  13. dulu kita SK Agama (MIS) Bintulu (darjah 1 - 6), SMK Baru Bintulu (tingkatan 1 - 3), SMK Bintulu (tingkatan 4 - 5)..

    entri SMK Baru Bintulu pernah buat kat sini: https://www.sunahsukasakura.com/2020/04/smk-baru-bintulu-sekolah-ku-tahun-2000.html

    ReplyDelete
  14. rindu sekolah tp skrg dh berubah. kwn2 pun ramai yg dh bawa haluan masing2

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.