Efiling: Cukai Dikecualikan 2020 - Ako Tetap Ako

Efiling: Cukai Dikecualikan 2020


Eh dah 1 Mac la! 
Tunggu apa lagi, masa untuk claim cukai!! 
Memang setiap tahun pun ako akan claim income tax ni awal-awal. 
Cepat kita claim, cepat la dapat habuan nya. 

Ingat tarikh ni, 1 Mac hingga 30 April. 
Jom buat dengan segera! 

Excited kali ni tengok apa yang ako bole claim. Salah satunya percutian domestik. YES!! 

Nota JemariE-filing

18 comments:

  1. Replies
    1. tapi nk msk web lhdn punya la ssh hahaha huwaaaaaa

      Delete
  2. jom, jom...baru dpt EA form..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama!! tp dr td asyik loading je ni huuuwaaaaa

      Delete
  3. Seronoknya bercuti pun boleh dikecualikan income tax. Mari mari isi

    ReplyDelete
  4. Jom submit cepat..cepat submit cepat dapat lebihan tax..hehehe

    ReplyDelete
  5. Seronok tu dapat claim untuk banyak benda :)

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. dah selamat hantar pun borang nya ehhehe menunggu masuk je duit nya ehehhe

      Delete
  7. Abang aku pun tengah nak menghantar hahaha...duk le borak dengan dia haritu pasal E-Filing ni.. ermmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhehe ako dah submit semalam... dapat la sikit pulangan nya.. jadi laa kan!!

      Delete
  8. waaa best best...kita belum layak lagi nak menuntut haha

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.