Wordless Wednesday: Canyon Swing - Ako Tetap Ako

Wordless Wednesday: Canyon Swing

 



Rindu!!
Tapi first n last kot...
hahaha...

Video canyon swing kat SINI

Nota Jemari: Pengalaman itu indah

24 comments:

  1. Wow, akak beraninya! Saya tengok gambar pun dah seram sejuk hahaha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha mau nya x seram gak masa buat tu.. Dah la bawah tu semua tebing2 bukit bukau batu batu je.. Hahaha gigil tp tu la first n last kot... Debo lak bila igt balik

      Delete
  2. adoh mak aiiii.. kita kalau tak kerana terpaksa masa team building dulu, memang tak buat la aktiviti2 macam ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe saya ok klu ramai2 gak.. Masa naik swing tu pun dah gigil kepala lutut 😂😂

      Delete
  3. Allahu..kalo saya, entah macam mana la ekkk...tapi ada tu niat nak mencuba..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Klu ada peluang kena try tau!! Org kata sekali seumur idup je pun hehe

      Delete
    2. insya'Allah...pernah flying fox je sekali kat gambang dulu..kalo yang gini, ermm..nanti kita tengok hahahah

      Delete
  4. Saya bukan seorang yang 'adventurous'. Takkan buat.

    ReplyDelete
  5. Perghh berani betul KakRet! Kalau saya gigil dah ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. gigil gak ekceli tapi member sorang tu paksa cuba.. so kita pun gagahkan diri.. nk datang lagi jauh kan... nk buat kan tmpt smdri cam x konpiden.. so nak tak nak gagahkan juga la... end up, pengalaman yg menyeronokkan...

      Delete
  6. Kalau saya, saya pun first n last aje la.. xdenya berulang kali.. huhu.. tapi syok dapat merasaa... at least

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahhaa btul.. Dpt merasa sekali pun jadi laaa kan..

      Delete
  7. Bestnya!!! Nak cuba, tapi mesti rasa takut2 nnt bila ada di lokasi kejadian

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masa mula2 smp pun akak rs takut gak tp sbb member bg semangat trus ada kekuatan tu

      Delete
  8. Fuhhhh nasib baik bukan dengan aku .. kalau tak memang kena paksa terjun hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. wakakakkaa.... harus la klu ko gi ngan ako, ako tarik je ko terjun sekali :D

      Delete
  9. pergh gila ahhhh berani nyaaaa...klo AD da pitam dah..flying fox berani la buat

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha lbh krg je perasaan nya tu... memula mmg ngeri..
      tapi bila dah buat, rasa enjoy n nk buat lagi hhaha

      Delete
  10. Kalau SA la ni..semua aku sebut dah ni...mak abah..semua keluar nanti..seram oiii...tgok pun seram dah ha..tapi betul la..pengalaman itu terlalu berharga

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha betul!!
      masa b4 terjun dah plan nak jerit sebut nama semua orang...
      tapi end up mampu jerit comel2 je wkakakak...

      Delete
  11. alamak memang tak berani buat yg ini.. hehhe
    yg lain berani lg

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.