Printedpillow_gift by felt_craft_chummy - Ako Tetap Ako

Printedpillow_gift by felt_craft_chummy

 



Besday Aqeem tadi kan, kitorang plan nak bagi kengkawan dia hadiah.
Hahhaha terbalik kot plak kan.
Patut dia yang dapat hadiah tapi kali ni besday boy yang bagi kengkawan dia hadiah.
Thank you kat Anakdenesor sebab dia yang promot IG felt_craft_chummy ni.

Macam-macam ada pastu comel-comel plak tu.
Rambang mata dibuatnya.
Lastl-last kitorang decide nak bagi kengkawan dia key chain yang ada nama je.

Simple and ringan.


Pastu korang jangan tak tau TAU!!!
Ini untuk penerima hadiah-hadiah saguhati la ye..
Selain gift card Starbuck dari ako, hadiah comel yang korang dapat ni adalah sponsored by anakdenesor n kakak dia tau. Ala yang IG felt_craft_chummy tu hehehe....

Seriously semua pun cute-cute kan. Kalau korang pun nak satu, bole la jenguk-jenguk IG felt_craft_chummy.

Thank you sebab sponsor kan hadiah-hadiah comel itu... 😘

Nota Jemari: Hadiah-hadiah tu semua ako randomly pos je kat korang😊

12 comments:

  1. Cantikkkk. Cute je rupanyaaaa. Boleh tempah lain kali ni :D

    ReplyDelete
  2. Wah, comelnya hadiah kak. Budak budak mesti suka. :D

    ReplyDelete
  3. Comelnya hadiah untuk birthday Aqeem. Uyum dapat gak x ni? Hehe

    ReplyDelete
  4. Mesti kawan kawan Aqeem seronok dapat hadiah comel macam ni. Wahh untung yang menang dapat hadiah comel ni gak :)

    ReplyDelete
  5. SA nampak Owl SA..hehehe...terima kasih sudi taja hadiah...eh..eh..keychain tu best...siap ada nama

    ReplyDelete
  6. Cutenyaaaa.. ringan pun ringan.. senang dibawa kemana mana...

    ReplyDelete
  7. Memang sangat comel felt tu. Kemas sangat jahitannya. InsyaAllah akan ada satu entry soon. Thank you so much Kak Ret.

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.