KIsah Semalam BLACKPINK oo BLACKPINK - Ako Tetap Ako

KIsah Semalam BLACKPINK oo BLACKPINK


Kisah semalam...
Panas terik nyaaaa..
Nak buat air sejuk, tengok ais takde...
Ermm so kita pun guna la khidmat penghantaran Food Panda, order dari 7-Eleven.

Takkan nak beli ais je kan.
So kita pun scroll la barang lelain juga.
Tick biskut, tick roti, tick susu...
Eh eh tetiba nampak botol air BLACKPINK!!

Omomooo... i bukan die hard fan BLACKPINK or K-pop music.
Tapi saja gatal pi klik smapai 4 botol.
Erkk... ntah buang tebiat apa ntah.
Padahal air pepsi je pun.

Hahaha... BLACKPINK ooo BLACKPINK.
Mimpi apa ntah semalam kan.
Jangan pas minum ako terminat plak kat BLACKPINK ni...
wakakaka ..

Nota Jemari: actually tgh Bz ni... mood pun malas nak jenguk blog.. memalam kang la ako jenguk blog2 korang ye..

25 comments:

  1. Hahahaha takpe, tak salah pun kalau minat blackpink lepas minum air pepsi tu 😂

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha... Auwww xpe la kita more to kdrama sudah.. Haha

      Delete
  2. aigoo, aigoo..boleh buat koleksi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha adoii ada yg kang dh abs minum, botol msk tong sampah je ni

      Delete
  3. Sama la kita. Agak bz 2 3 hari ni. Tapi tetap curi masa jenguk blog Ako :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nnt memalam b4 tido kita jenguk blog korg semua 😁

      Delete
  4. Jangan lepas minum berjoget kpop macam blackpink udahla. Terkejut Uyum nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahhaa sal.. Kena ajak uyum joget sama la klu camtu 🤣

      Delete
    2. Ok boleh bayangkan. Mesti comel

      Delete
  5. Haaaa.. kwn suh beli ni rituh... tapi tak terbeli beliii. jarang singgah 7E.. Let kill this loveeee! Tibbahhh

    ReplyDelete
  6. Ni mesti sebab keboringan, tu yg syok sgt mengelik, hihi

    ReplyDelete
  7. haha boleh simpan botol buat koleksi

    ReplyDelete
  8. alolo comeyyy nya. kalau sy syg nk minum ni.hahahah

    ReplyDelete
  9. Sampai 4 botol.
    Alhamdulillah semalam tidak panas sangat. Cuma harap Khamis itu rasa bahang sangat.

    ReplyDelete
  10. haha sampai 4 botol terus ya :D

    ReplyDelete
  11. hahah ni mesti kes excited sampai 4 sekali die rembat

    ReplyDelete
  12. haha wak minum air suam jeeer., ;p

    ReplyDelete
  13. Tu diaaa..sekali dia tertekan 4 teruih..hihi..

    ReplyDelete
  14. Makk aii blackpink hahahaha..
    Adeiii macam-macam aje ko ekk hahahaha

    ReplyDelete
  15. hahahha hosmet saya peminat blackpink ni..gigih dia cari botol pepsi ni haa..dah dapat satu, puas hati dia dapat snap gambo letak kat IG 🤣

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni kan lepas beli, pastu dah abs minum, rasa x tau nak campak mana botol tu!
      Nak simpan mcm semak plak.. psst agak2 housemate awak nak x botol kosong tu? heheh

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.