Botol oo Botol

Botol oo Botol


Aritu kluar kejap.
Haus sangat!
Singgah jap kat kedai Elew.
Beli air Teh tarik ni.


Stress ako nak minum oiii....
Pulas punya pulas penutup tu, tak bole nak buka.

Pastu ako teringat, sebelum ni pun sama juga kes nya.
Pulas penutup tu tp tak bole buka.
Last-last kena guna pisau, kasi toreh sket keliling penutup tu.
Ok itu kalau kat rumah bole la cari pisau.

Ni dalam kereta.
Haus dah ni!!
Mana plak nak cari pisau.
Ermmm dah tak pasal-pasal kena beli air lain.

Patut la ako x pernah dah nak cuba minum air ni lagi.
Sebab kes penutup botol ni la...
Korang pernah x jadi camni?
Ke ako je yg selalu dapat botol ketat sangat ni????

Nota Jemari: Kena konplen kat F&N la pasal penutup tu

Post a Comment

16 Comments

  1. Uish, seksa tu, beli air, tak dapat minum. Saya tak pernah pulak terjadi. Boleh je buka penutup. Manis air tu, saya pernah try. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laaa ye kee???Kira kita slalu dapat botol nasib x baik la ni...

      Delete
  2. tak pernah beli air botol teh tarik ni. Aduhaii dugaan tu susah nak bukak bila tengah haus. Tak pasal kena beli air lain. So far setakat ni tak pernah lagi ada experience susah nak bukak botol.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laaa...
      botol2 lain so far ok je tapi yg ini memang menguji kehausan sungguh hahaha

      Delete
    2. tak jumpa lagi air ni nak membeli. kalau susah nak buka juga maknanya packaging botol ni kena improve. tak pasal susah orang nak minum, kan?

      Delete
  3. Eh entah-entah tidak kuat pulas kut. Kena beli air yang mudah buka penutup botol.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha dah sehabis pulas dah tu NA... Smp melecet2 tapak tangan..

      Delete
  4. Tak pasal pasal kena beli air lain 😂 Tapi setakat ni tak pernah lagi dapat botol yang susah benauu nak bukak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama laa.. Jarang dpt botol yg ketat sgt tu haha..

      Delete
  5. Biasanya kalau ketat, ada salut plastik, takde ke? Kalau takde juga, emmang dia tak bagi ko minum hahahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. wakakkakaka sengal!!
      lenkali x nak beli lagi ar... :D

      Delete
  6. tak customer friendly..kena upgrade ni..

    ReplyDelete
  7. ooo tak pernah cuba air ni jadi tak sure kalo kat sini pun macam tu penutup dia..

    ReplyDelete
  8. biasakan letak gunting ke pisau dlm kete., utk keselamatan juga., hehehe

    ReplyDelete
  9. Sebelum beli nanti nak kena try dulu nih. hahahaah. kalau ok, baru bayor.. Lol... Tak pernah lg jd camni... untuk botol air... kalau cream tgn tu pernah.. sampai sudah x guna.. nasib org bagi free ajee.. muahahahaha

    ReplyDelete
  10. Tak pernah lagi kena macam ni. Dan harap takkan kena. Naya tu nak minum tapi tak dapat minum.

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com