Birthday Giveaway by Eksplorasilea - Ako Tetap Ako

Birthday Giveaway by Eksplorasilea


Tadi terbaca kat blog sophea pasal giveaway ni.
Kita pun klik la kat gambar tu.
Kita ingat dia nak bagi hadiah besday utk kita.
Tapi kita moskel sebab besday kita lambat lagi.. hahahaha...

So bila klik oooo rupanya DIA ni nak bagi hadiah sempena besday dia la.
Wakakaka.... ok la ok la sebab kita suka dapat hadiah besday ni.
Kita pun join giveaway dia.

Simple je pun kan....
So agak-agak korang pun suka dapat hadiah bsday macam kita, jom la join sekali.
Meh kita berlumba-lumba kutip hadiah dari dia hahha....

Nota Jemari: ok done!

17 comments:

  1. semogo dapat kutip hadiah ye dear :)

    ReplyDelete
  2. Seronoknya! Moga rezeki berpihak padamu dik.

    ReplyDelete
  3. Haha... good luck, Ako. :)

    ReplyDelete
  4. Selamat bergiveaway. Semoga ada rezeki menang hadiahnya :)

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. thank you... thank you all... saja suka2 :D

      Delete
  6. selamat bersegmen, Naim mai segmen yang sama..

    https://pemudattbc.blogspot.com/2021/03/birthday-giveaway-by-eksplorasilea.html

    ReplyDelete
  7. all the best. singgah dr GA yg sama

    ReplyDelete
  8. jalan2

    https://www.mialiana.com/2021/03/birthday-giveaway-by-eksplorasilea.html

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.