NAK STAYCATION!!! - Ako Tetap Ako

NAK STAYCATION!!!


Mood: Stress!!
End up : High Blood Preasure!!
Need : Holiday !!
Idea : Staycation, please!!!

Arrgghhhh....... mana nak pegi ni??!!

Nota Jemari: Perlukan sesuatu yang menggembirakan , iaitu nak gi cuti-cuti.... huwaaa!!

27 comments:

  1. Huwaaaaaa nak ikut...... aku pun samaa ni, nak pi Desaru laa tengok laut sengsorang huhuhu :(

    ReplyDelete
  2. Cuti cuti dalam negeri je boleh sebab still tak boleh rentas negeri :( Stay safe!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye dik... Harus la ahkak ko ni mengugel hotel2 yg best hehee

      Delete
  3. belum boleh rentas daerah, pi mall, mengopi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha tu la kak.. Igt nak ajak member mengopi la esok.. Tp x sure la mengopi ke membawang ni haha

      Delete
  4. Replies
    1. Haaha kaann pasni panjang langkah sket nak gerak

      Delete
  5. Bestnyaa kalau dapat pergi pantai 😭😭

    ReplyDelete
    Replies
    1. syiokkknyaaa kaaannnn!!
      tapi kita nk tido otel hahha

      Delete
  6. esok (05 mac) dah boleh rentas daerah yeayyyyy jom staycationnnnn hehehe

    ReplyDelete
  7. Jom jom dah boleh rentas daerah!

    ReplyDelete
  8. pegi bcuti dlm 1 negeri ponn da syokkkk :)

    ReplyDelete
  9. desperately need a holiday break!!..huhu..

    ReplyDelete
  10. yeay boleh rentas daerah nk pergi makan ikan bakar kat jeram

    ReplyDelete
  11. Cepat rentas daerah sebelum dihalang semulaa. hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhahahaha... staycation dalam KL je la dulu...

      Delete
  12. Ya sila cari tempat untuk berehat. Hotel pun boleh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye coming soon... nak tido otel mewah2 sket hahahha

      Delete
  13. BUHSAN kan dok umah lama2 ., hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye wak, dah macam cacing kepanasan da ni haha

      Delete
  14. Amboiii boyfriend comel depan tu, tak pandang orang belakang dah dapat jalan. Rindu jugak nak staycation. huwaaaaa

    ReplyDelete
  15. pergi la kak staycation sehari dua..duk hotel release tension..me time..

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.