GIVEAWAY RAMADHAN BY SHFYQHAZHR.COM - Ako Tetap Ako

GIVEAWAY RAMADHAN BY SHFYQHAZHR.COM

 

Ramadhan giveaway plak!!
Ok jom kita join GA from Shfyqah.com.

Nak kena citer ye "Apa Impian Raya Korang Untuk Tahun Ini"?
Ermmmm....... apa ek?

Bagi ako simple je, hopefully virus covid ni cepat la terhapus supaya, adik ako yang kat Batu Pahat tu boleh rentas negeri nak balik raya oiii!! Kesian dia dah rindu nak balik umah kat KL ni. Kitorang pun dah rindu ngan anak buah yang 2 orang kat sana tu. Dah rindu nak kumpul adik beradik yang 4 ketul ni hahaha...

Semoga kita semua dilindungi.
COVID cepat pegi,
Kami dah rindu nak kumpul ramai-ramai ni.

Nota Jemari: Rindu nak travel juga oiii!! hahha

22 comments:

  1. Aamiin. Kes makin meningkat. Uyum buat apa tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaaannnn!!!
      Risau plak.. dah byk sek kena tutup balik je ni..
      Uyum nak tido dah hhehe

      Delete
  2. Aamiin Moga dapat travel laa. kes makin mencanak naik ni. seram pulak tengok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal kan... rindu dah nak naik kapal torobang ehehhe

      Delete
  3. Kannn, rindu nak travel macam dulu duluuuuu.
    Btw goodluck kak ret! :D

    ReplyDelete
  4. Cepatlah covid19 berlalu pergi!

    ReplyDelete
  5. Amin... sama dengan Naim la rindu anak2 buah dok perak huhu lama x balik kedah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la kan.. Ntah smp bila la nak selesai covid ni...

      Delete
  6. Good luck!!
    Impian semua.. rindu nk balik kpg..

    ReplyDelete
  7. Hehe adik-adik 2 orang di luar negara. Kasihan beraya di perantauan. Seorang sahaja di Selangor.

    ReplyDelete
  8. All the best.. sama harapan kitaaa!

    ReplyDelete
  9. Aamin..semoga covid terus hilang dari muka bumi.

    Semoga ada rezeki KakRet menang Giveaway ni. Aaminn

    ReplyDelete
  10. Amin...semoga impian jadi kenyataan, all the best ako

    ReplyDelete
  11. Aminnnnn. Kesian gak ngan laki da lama xjumpa maknyaaa. Mil ponn da rindu sgt cucu sorg katsinii.. cucunyaa ponn baru sorg cmtuu la jadinyaa 🤭

    ReplyDelete
  12. Good luck. Semoga covid cepat2 berambus.. ramai yang nak rentas negeri jumpa family..

    ReplyDelete
  13. betul!!! rindu nak travel huhuh..
    Good luck :)

    ReplyDelete
  14. all the best kak..impian raya tahun ni macam da lama punah...😅

    ReplyDelete
  15. harap harap raya haji nanti dapatlah balik kampunggg

    terima kasih join Giveaway Ramadhan by Shfyqhazhr.com :)

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.