PEMENANG GIVEAWAY RAYA GIFT by UYUM - Ako Tetap Ako

PEMENANG GIVEAWAY RAYA GIFT by UYUM

Ingat tak giveaway by Uyum ni?!
Kisahnya si Uyum dah tak sabar nak cabut nama-nama korang ni.
Maka nya kita pun terpaksa la umumkan nama pemenang awal sikit.
First of all, nina dan uyum nak ucapkan banyak-banyak terima kasih kepada korang yang sudi join GA Raya simple ni. Biasa la kan Uyum suka-suka so GA ni pun takde la nak serius sangat ye.


OK jom kita tengok nama sape yang kena!!
Sila abaikan latar belakang video ni ye hahaha...
Jenuh nak buat video ngan uyum, dari siang membawa ke malam kekdahnya.
So pemenang nya adalah.........


Tahniah kat korang yang jadi pilihan Uyum!!

Sila email detail berikut ke anakomak6@gmail.com

Nama
Alamat
No Telefon

Nota Jemari: Calling for ---->>>> syafyqah, salbiah, farrah

29 comments:

  1. Yeeee... Happy nya Uyum. Hehe...
    Tahniah buat yang terpilih. 🙂

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaan... Ok next time leh cuba lagi tau 😁

      Delete
  2. alhamdulillah! terima kasih uyum pilih kak shafyqah hehehehe

    ReplyDelete
  3. Comelnya Uyum!
    Tahniah buat pemenang.

    ReplyDelete
  4. Uyyum excited betul nak umumkan pemenang tuuu hahaha.
    Tahniahhhh yang terpilih oleh Uyyum :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha tau xpe.. Hari2 dok tanya bila nk bg hadiah kt kwn2 nina🤣🤣 mls nk dgr dia bebel, tu yg kita kasi dia umum awal tu

      Delete
    2. Hahahaha budak budak kannn, excitedddd terlebih! Selagi tak umum, selagi tulah dukk tanya. Dari celik mata sampailah pejam mata hahaha.

      Delete
  5. alahai comelnya la uyum. tak sempat nak join...huhuhu tahniah semua pemenang :D

    ReplyDelete
  6. Tahniah mereka yang menang.

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah. Tahniah semua yang terpilih.. Syukur. Uyum yang sangat-sangat bersemangat. Yeyyyy ada kawan nina yang uyum dah kenal.. Sihat selalu ya Uyum.

    ReplyDelete
  8. Aunty Farrah dah ngantuk nak tidur terus celik mata tengok Uyum pilih nama aunty �� Terima kasih, Uyum yang comel!

    ReplyDelete
  9. Amboi, ni Aznil Nawawi in the making ke??

    Tahniah semua pemenang pilihan Uyum.. hihi

    ReplyDelete
  10. Comelnyaaaa.tahniaha buat 3 pemenang...apesal SA x perasan pasal ni..hahaha...comel la Uyum ni...

    ReplyDelete
  11. Tahniah pemenang..Apesal comel sangat uyum pilih pemenang ni.

    ReplyDelete
  12. Tahniah kat semua.....
    N Tengkiu eh yg sudi join...
    hahaha suka-suka je pun....

    ni kes takde idea sangat tu yg buat GA ni hahaha

    ReplyDelete
  13. cute giler uyum.. Syiok dia nak pilih. Tahniah apda para pemenang :)

    ReplyDelete
  14. Uyyum kagum agaknya nama saya klasik sangat, dia tak pernah dengar. Haha. Tanjat Ok dia panggil kakak. Sape suruh pakai DP gambar lama. Dah makcik dah nak oi. Anyway thanks pilih kakak. Eh, perasan muda. Haha.

    ReplyDelete
  15. wahhh. tahniah kpd semua yg berjaya!

    ReplyDelete
  16. alahaiii.. comel !!
    Tahniah buat pemenang.

    ReplyDelete
  17. tahniah kepada pemenang! adehhh tak sempat nak join hahahah

    ReplyDelete
  18. byk lg baju kat blkg nk kena lipat tu cikkak erk., hehehe

    tahniah utk pemenang semua2 lahhh., ;p

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.