BIG BOS BLANJE @ DANCING FISH - Ako Tetap Ako

BIG BOS BLANJE @ DANCING FISH

 

Tengkiu AG HANA (rujuk baju merah tudung kelabu) sebab sudi belanja kami makan-makan sebelum pose.
Dah lama asyik bertangguh je kan nak makan-makan ni.
Bila memasing dah berkumpul ni, memang banyak la 'luahan gosip' haha.
Memasing pun bizi. Ni dah abes Annual Report, so bole la rileks sikit.

Setahun tak jumpa diorang ni.
Hahahaha... ater semua pun bekerja dari rumah kekdahnya.


Konon nya nak makan chinese food kat Sime darby tapi banyak kali call nak buat reservation, tapi contact number tiada dalam perkhidmatan. ermm last-last kita pilih je la DancingFish ni . Malay-Indo Cuisine. hahaha jadi la dari nak makan chinese food terus jadi indon food. 😆


Semoga murah rezeki AG lagi.
AG ni dulu ex-pengarah ako.
Rezeki beliau dapat jadi Assistant Governor (AG).
Dan rezeki kami la dapat makan FREE hahaha...


Dan last but not least, semoga dipermudahkan urusan Shiqah (baju merah) untuk bersalin hari Isnin nanti. Kita doa-doa la semoga Shiqah dapat bersalin normal ye. Kalau tak, ready la masuk OT.

Dah lama tak jumpa, pheww lega dapat lepak and sembang-sembang, lari jap dari work life.
Nampak gaya, lepas 3 bulan la ye baru dapat jumpa mak buyong ni balik hahaha..

Chaiyok Shiqah!!
Tengku again AG!!
Kenyang si uyum hahaha

Nota Jemari: takde mood blogwalking lagi tapi mood makan tetap ON haha.

14 comments:

  1. Alhamdulillah rezeki orang belanja dan borak sakan :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah rezeki dapat makan indon food walaupun nak makan chinese food pada mulanya hahaha. Mood makan tu sentiasa on kak ret, tak tahu bila nak off hahaha.

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah rezeki. dpt mkn free n mkn beramai-ramai smbil gosip hehe

    ReplyDelete
  4. semoga dipermudahkan ! amin amin .. nanti update yee.. ttg perkembangan si baju merah tu bersalin hehe

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah. Rezeki jangan ditolak, musuh jangan dicari. Hehehe... Untunglah Ada orang belanja makan.

    ReplyDelete
  6. Seronok dapat berkumpul makan makan selepas setahun tak berjumpa. Big Boss belanja pulak tu kan. Rezeki sangat :)

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah, rezeki, moga dipermudahkan urusan dalam hal ehwal pekerjaan.

    ReplyDelete
  8. Semoga dipermudahkan untuk Shiqah..best makan kat sini...SA suka..pernah makan sekali...pun boss yang banje..hehehe

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah. terima rezeki dengan ikhlas, rezeki akan terus datang.....

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah, dapat makan, dapat jumpa kawan2..Uyum jd peneman..

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah rezeki dan paling best dapat kawan2 baik macam ni. Boleh lepak2, meluahkan rasa, gosip2 sikit. lol..

    ReplyDelete
  12. menarik pulak nama dia, dancing fish..

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.