HADIAH TOP COMMENTATOR BLOG SYAZNI - Ako Tetap Ako

HADIAH TOP COMMENTATOR BLOG SYAZNI

Seriously ako dah lupa pasal top commentator kat blog Syaz ni...
Sorry sangat-sangat...
Tup tup tadi ada van datang hantar parcel.
Alamak, kita order apa lagi ni???
Ha tak ingat langsung!!😅


Pastu kita tengok nama penerima, OK confirm untuk ako.
Nama pengirim, mula x perasan...
Jenuh gak pikir dari sape... order apa ni...
hahhaa lama dok belek nama, laa baru nampak nama Syaz.. ya allah tetiba jadi rabun plak ako ni 😅



Yeay dapat payung 'terbalik'!!!
Memang masa keje dulu, dok cari gak payung ni.
Asyik la tak jumpa....

Alhamdulilah rezeki kali ni, dapat juga merasa ada payung terbalik hahaha (poyo je kan)😆
Tengkiu Syaz!!!

Nota Jemari: best dapat hadiah kan hahha

21 comments:

  1. Hihihi!
    Jangan cakap sis tak payung dah lepas ni 😜😜😜

    ReplyDelete
  2. Macam mana hendak guna payung terbalik?
    Corak lawa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah just tolak je nnt terbuka mcm biasa 😁

      Delete
  3. Besar bunga kak ret hahaha.
    Musim kejap panas kejap hujan ni elok la pakai kan kak ret :D

    ReplyDelete
  4. cntiknya payung tu. tahniah kak ret

    ReplyDelete
  5. Tahniah Kak ret. Cantiknya paying tu. Suka design dia.

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah. Boleh berpayungan dengan uyum lepas ni.

    ReplyDelete
  7. Comelnya payung. untung dapat payung terbalik ni. Senang nak gunanya pun. Lebih praktikal orang kata.

    ReplyDelete
  8. Aaaaa, untungnyaaaaa..takpernah jugak ada payung terbalik ni..Hoohoo~
    Tahniahhhh!! Cantiklah warna dan coraknyaaa! Best!

    ReplyDelete
  9. Eh..eh...cantik la payung tu...kat mana nak beli erk...

    ReplyDelete
  10. Sediakan payung sebelum hujan. Cantiknya payung kaler black pink dudududu

    ReplyDelete
  11. cantiknya payung! Congratulations for being the top commentator :)

    ReplyDelete
  12. Cantiklah pulak payung terbalik ni!

    ReplyDelete
  13. Wow! tahniah! siapa je yang tak seronok bila dapat hadiahkan heheheee...

    ReplyDelete
  14. cantiknya payung ni. Rasanya payung ni memang laku sangat beberapa tahun lepas dan mahal sikit daripada payung biasa tu.

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.