kITA GRILL & STIMBOT LAGI - 14 Ramadhan - Ako Tetap Ako

kITA GRILL & STIMBOT LAGI - 14 Ramadhan

14 Ramadhan aritu hari Senin.
Makan stimbot lagi la jawab nya!


Sekali MAMA uyum masak satu piuk ko!!!
Hahaha baru puas. Ditambah nya lagi macam-macam dalam tu.
Semalam tu kan kita makan sos MALApetaka kan, kali ni kita makan sos TOMYUM plak ye.


Budak-budak kat rumah ni memang suka main masak-masak bakar ni.
Berlumba-lumba nak membakar daging tu.
Tapi dont worry, atas pemantauan Nina dan MAMA la ye.


Pisang ada! MAMA rajin plak buat popia pisang letak sos cekelat tu.
Jadi la dessert kami malam tu.
Berketul-ketul si uyum makan.

Berbuka ari senin tu bersama air KATHIRA ABU BAKAR yang ASLI.

Nota Jemari: makan lagi eh.. hahah tunggu 15 & 16 ramadhan plak haha

18 comments:

  1. mmg best stimbot ni. lepas penat grill, pastu mkn trus panas2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aha.. Ni klu time selsema2 ni mmg lagi nikmat makan paans2 😅

      Delete
  2. Tak payah gi Seoul garden. Hehe

    ReplyDelete
  3. Kalau buat sendiri ikut sukalah kita nak bubuh bahan apa kan...puas hati! EH...ada popia inti pisang, sedapnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. puas hati masak sendiri.. mmg campak2 je bahan nya hahha

      Delete
  4. Sedapppppppp nya popia pisang! Baru beli tadi buat juadah berbuka hehehe. Popia pisang coklat dengan caramel.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wow... caramel!! sedap tu.. kak ret pun suka caramel2 ni

      Delete
  5. Budak2 memang suka kan makan2 stail macam ni, yg menyampahnya time nak kemas tu semua tak nampak batang hidung dah.. tapi...Uyum rajin tolong tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha nasib uyum rajin tolong... tolong abiskan makanan je :D

      Delete
  6. Kenyang makan stimbot. Muai.

    ReplyDelete
  7. Syok haihh makan steamboat. Dia lagi sedap bila makan beramai ramai tu. Meriah! Bab bakar membakar tu tak sah bebudak tak excited. Ibarat main pondok pondok gitu. hihi..bulan puasa ni tak minum air kathira lagi. huhu

    ReplyDelete
  8. Puas hati buat steamboat sendiri kat rumah. Boleh makan banyak2. Kalau kenyang stop jap then boleh sambung lagi..
    Bila ramai2 memang meriah nak bakar2 tu kan..

    ReplyDelete
  9. eh nak buat jugak stimbot gini nanti kalo sempat lah...untuk berbuka puasa..insya'Allah...tapi kita buat stail oden aje..takde bakor2

    ReplyDelete
  10. sedapnya nampak dlm piuk tu..mcm2 ada..stimbot sos tomyam mmg best!!

    ReplyDelete
  11. Lamanya tak makan stimbot...bestnyaaa....rasa nak buat la.tapi perkakas plak takde...

    ReplyDelete
  12. cakap pasal grill n steamboat nii..rindu pulak nak pegi seoul garden ni.hahahah

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.