2H1M DI SLIM RIVER

2H1M DI SLIM RIVER


Nak tengok ABIN tapi malas nak balik hari, end up kami call Hotel Summit Signature, nasib ada bilik kosong. Ingat nak amek family room tapi penuh yang ada bilik standard. So kami book 2 bilik. Bole la kan dripada takde. 


So lepas check in, ni tengah dok cari tempat makan untuk dinner. 

Esok pagi pagi kita jenguk abam ABIN, bawa dia kluar makan makan n hirup udara luar jap. 



Hepi wiken semua!
Eh uyum ada je ni..
Dia pun dah x sabar nak peluk abam boolat dia hahaha... 

Nota Jemari: wiken korang macam mana pulak? 

Post a Comment

12 Comments

  1. Adik bongsu balik. Hendak keluar makan juga.
    Selamat jumpa dengan Abin? Jalan sesak tidak di sana?

    ReplyDelete
  2. Wahh.. Happy lah abam Abin dapat hirup udara luo tu... Moga selamat semuanya.. saya otw ke Melaka.. hehe

    ReplyDelete
  3. Happy la dapat keluar dari bandar p hirup udara segar.. Kami balik kg 40 minit dari rumah setelah seminggu tak balik. hehe

    ReplyDelete
  4. Sukalah Uyum, dapat tido hotel dan jumpa abang Abin ya.

    ReplyDelete
  5. Best juga yaa jalan jejauh bila Abin asrama sana hehehehe... dapat gak Nina makan angin gan Uyum hahaha.. kalau dpt Johor, leh kita jumpa selalu ekk hahahaha

    ReplyDelete
  6. Seronok anak buah, dapat jumpa keluarga di hujung minggu.
    Ceria je Uyum. :)

    ReplyDelete
  7. Uish.. Ako jalan-jalan Slim.. Dekat dah tu dengan Sha.. hehehe

    ReplyDelete
  8. suke la dak uyum dapat peluk abam abin dia...

    ReplyDelete
  9. Agaknya macam ni la nanti SA bila Dania sambung belajar kan....hehehehe

    ReplyDelete
  10. seronok abam abin family dtg..boring makan menu asrama..hihi..

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com