WORDLESS WEDNESDAY: THAI STREET DRINKS

WORDLESS WEDNESDAY: THAI STREET DRINKS




Nom Cha KL
Lokasi : Kg Batu Muda (tepi jalan je, selepas trafic light Restoran Ramly) 
Waktu operasi: Selasa-Ahad (Isnin tutup) 
12:00 pm - 7:00 pm

Nota Jemari : Sedap!! 

Post a Comment

28 Comments

  1. murah jugak tu harga dia..berpatutan dengan portion

    ReplyDelete
  2. wah :)

    aida ni jarang stop kat gerai jual air tepi jalan.
    bukan nye pe. sebab halang diri utk num air manis ha ha ha ha ha...
    syok gak if terjumpa gini. boleh beli rasa-rasa, kan.

    pek air dia tu nice sgt!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu laa kita ni pantang btul. Nmpk air manis2.. Semua nak dicuba nya

      Delete
  3. Tidak banyak pengetahuan pasal air dari Thai ini. Beli boleh tahu rasa bagaimana.

    ReplyDelete
  4. SA kalau air2 Thai ni SA leh minum coffee je..yg lain x berani nak mencuba...tp nampak sedap plak kan...

    ReplyDelete
  5. tergoda dengan Thai Green Tea tu

    ReplyDelete
  6. Packaging yang kreatif. Kalau sedap, pasti ramai repeat order.

    ReplyDelete
  7. Baru buka ke ni. Tak perasan pula sebelum ni. Nak jalan jalan la nanti kat sini..

    ReplyDelete
  8. Menariknyaaa... geram pulak aku dengan Green Tea tu hahahaha

    ReplyDelete
  9. Wah, tak pernah tengok packaging air macam tu. :)

    ReplyDelete
  10. Nampak sedap air kaler biru, bawah putihh tu.. i likeeee

    ReplyDelete
  11. sedapnyaa. syu suka thai green tea

    ReplyDelete
  12. Menarik pula pembungkusan dia tu.. lama tak minum green tea..

    ReplyDelete
  13. Menarik betul minuman dia. Colourful dan packaging tu menarik pulak tengok. Harga pun okay lah kira berpatutan jugak.

    ReplyDelete
  14. Sukaaaa lah liat packagingnya. JD gampang nak bawa kan. Tak terlalu bulky sangat 😄👍.

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com