Happy Birthday to ME

Happy Birthday to ME


19 Jun datang lagi!! 

Thank you abang Aqeem n Uyum for da lovely bday card. Rajin plak dia buat kad besday untuk Nina. Pastu kemain excited pagi pagi dah hantar kad ni😘😘

Yang tak tahan tu, lepas bagi kad terus Uyum tanya, "so, kita nak makan kat mana ni?" hahaha amboii kalau bab makan, laju je awak ye!! 😜 Tapi memandangkan MAMA dah order food panda, maka nya sarapan kita kat rumah aje la kan hahah. So jangan nak frust frust OK! 

Tengkiu gak for all the wishes from friends and family. Memang tahun ni takde nak mengharap hadiah pun. Rasa dah tua2 ni, doa yang baik2 aje yang afdal 😁

Tapi alhamdulilah masih ada lagi kengkawan yang masih nak titipkan sesuatu tanda ingatan. Rezeki jangan ditolak kan.



Seperti biasa, kakak nun jauh di selatan pasti akan kirimkan ingatan. Kali ni manisan buah buahan tanda manis nya si pengirim 😜. Seriously memang manis manis pun buah2 dia. Memang dapat dapat je terus memghadap buah ni🤣🤣


Pastu dapat plak kiriman dari selatan juga. Dikirimnya dominos sampai 2 kotak sekali desserts bagai. Alhamdulilah hari ni memang MAMA cuti dr memasak la kan. Kesukaan budak-budak kat rumah la ni. Pastu Carneyz mesej ajak lunch!!  Ok tu nanti kita citer next entry ye. Pape pun tengkiu acik Fara,  uyum memang suka piza ni hahaha... Tapi dah kenape semua makanan pun kesukaan uyum je ni 🤣🤣


Balik dari lunch ngan Carneyz, tup tup nampak bag starbuck kat depan pagar. Aikk takde plak rider call ke apa sebab kebetulan memang takde sape kat rumah masa rider hantar starbuck. Dah tak pasal pasal masa kami sampai kat rumah hujan turun dengan lebat nya. Nasib baik la sempat selamatkan bag starbuck walau kotak nya ada la terkena tempias hujan juga sikit. 

Mesej sorang sorang tanya sape yang bagi, alhamdulilah nasib juga kita dapat teka sape pengirimnya 😂😂 Tengkiu kak een memang bole agak dah cabak ni kak een yang akan bagi hahaa. Sedap weii kek banana caremel tu. Ok pssni bole claim free cake juga la nanti! 



Last.... Samapi skrg ako tak tau belon ni dri siapa weii???!! Yang ini memang tak dapat nak meneka dari siapa. So kalau si pemberi ada terbaca kat sini, ako ucapkan terima kasih banyak2!! 

44 is juat a number!! 
Doa semoga diberi kesihatan yang baik baik aje!! 😍😍

Nota Jemari: alhamdulilah masih diberi peluang untuk meneruskan kehidupan 😘


Post a Comment

28 Comments

  1. Selamat harijadi Cik Ako.

    ReplyDelete
  2. Wah byknya kiriman makanan. Patut la Uyum kekenyangan semalam :D

    ReplyDelete
  3. Selamat Harijadi Kak Ret. Semoga dimurahkan rezeki Dan dilanjutkan usia hendaknya. Aamiin...

    ReplyDelete
  4. happy birthday. semoga dipanjangkan usia, dipermudahkan segala urusan.

    ReplyDelete
  5. Happy besday Ret... kemanisan kan hahahaha... biar manis dalam kehidupan..
    Pstt yang belon tu aku rasa Linda yang bagi tu hahahaha

    ReplyDelete
  6. Selamat hari lahir, Retna. Semoga diberi keafiaatan, berbahagia dan sejahtera selalu, Amiiinnn YRA.

    ReplyDelete
  7. wah...meriah dgn kejutan...alhamdulillah. happy birthday kak ret!!! semoga sentiasa dirahmati & dilindungi Allah..aamiin...

    ReplyDelete
  8. Happy Birthday Kak Ret!!! Alhamdulillah masih bernyawa dan diberi kesempatan untuk bersama keluarga yang ada harini...Bestnya titipan hadiah memacam.. Hehe.. Semoga kak Retna dikurniakan usia yang panjang, sihat, ketenangan hati dan diberkati Allah dunia akhirat.. Amin!

    ReplyDelete
  9. Happy besdayyyy Ako
    alhamdulillah
    Lewat seminggu besday kita ye

    ReplyDelete
  10. Happy Birthday Ret...comel besday card by Aqeem & Uyum..

    ReplyDelete
  11. Sama besday ngan anak kite lah..Happy Besday to Ako juga

    ReplyDelete
  12. happy birthday! semoga sentiasa dlm rahmat Allah swt.. =)

    ReplyDelete
  13. Happy belated birthday, Ako! Semoga sihat sokmo, murah rejeki dan dirahmati Allah.

    ReplyDelete
  14. Betul kak.. itu cuma angka. Paling penting akak sentiasa sihat. Mudah urusan. Selamat ulangtahun kelahiran ya kak. Aduh tengok buah markisa tu..

    ReplyDelete
  15. Tq semua for da wish!! 😍

    ReplyDelete
  16. Happy belated birthday ako retna

    ReplyDelete
  17. Selamat ulang tahun kelahiran Ako. Didoakan sentiasa di dalam rahmat kasih sayang Allah S.W.T.

    ReplyDelete
  18. Happy Birthday Ako 💐
    Moga sentiasa dalam rahmat Allah.

    Menariklah hadiah buah-buahan tu, siap berukir lagi.

    ReplyDelete
  19. Happy Birthday Ako dearie 🎉
    Wah, ramai orang sayang alhamdulillah. Moga sentiasa dalam rahmat-Nya aamin 🌹

    ReplyDelete
  20. happy belated birthday...laju uyum tnya nk mkn kt mana ye hehe

    ReplyDelete
  21. selamat hari lahir Ako.. semoga bahagia dan dilindungi Allah

    ReplyDelete
  22. alhamdulillah, seronokk beronok-ronok diraikan..happy belated birthday kak ret, wish lagi walopun dah wish..semoga sihat selalu, dimurahkan lagi rezeki akak dan dipermudahkan segala urusan dunia akhirat...ameen ameen ya Allah

    ReplyDelete
  23. happy belated birthday Ako..
    Semoga sentiasa diberkati Allah.. Aamiin..

    ReplyDelete
  24. Happy Belated Birthday Ako! stay young and happy alwayss..

    ReplyDelete
  25. Belum lambat lagi rasanya untuk SA wish Happy Belated Birthday kat sini walau kat tempat lain dah wish..betul tu..dah umur 44 ni mmg nak tenang2 aje...janji dan cukup sekadar ingatan kawan- kawan kan

    ReplyDelete
  26. aida pun, oktober ni 44.
    apa ada kisah. kat luar org masih tak sangka aida ni dah 40+.
    releks releks sudah. just a number :)
    yg penting hati happy.

    ReplyDelete
  27. Happy belated birthday Kak Ret. Surprise misteri tu. Harap pengirimnya muncullah nanti.
    Semoga dipanjangkan usia dengan segala kebaikan dan dimurahkan rezeki berpanjangan dengan segala keberkatan serta diberikan kesihatan yang baik. Aamiin...

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com