HAPPY BIRTHDAY, RIZZQA RAYYANA!!

HAPPY BIRTHDAY, RIZZQA RAYYANA!!

Hari ni 22 Jun 2022.
Selamat Hari Jadi to the ONLY LITTLE PRINCESS dalam family kami.

Hari ni genap 8 tahun umurnya.
Hepi besday Rizzqa Rayyana.
Semoga membesar dengan sihat dan jadi 'puteri' yang baik dan semoga sentiasa dilindungi dan dirahmati olehNYA.




Kakak kesukaan Uyum!
Bila dapat jumpa konpom berkepit aje la dia dua orang.

Untung kakak Rizzqa kan, selalu diapit oleh 'kumbang-kumbang' kat rumah ni๐Ÿ˜† ...
Semoga abang-abang semua dapat menjaga Rizzqa sampai bebila kan.

Tahun ni takde special-special k sebab Nina pun terlupa๐Ÿ˜…
pape pun ucapan ikhlas dari kami buat Rizzqa,

Selamat Menyambut Hari Kelahiran yang ke-8.
Hepi selalu dan jangan malu-malu sangat k hahha!!

p/s: Rizzqa ni pemalu gila ngan kami semua, maybe sebab dia sorang je pompuan. Nak dengar sore dia memang susah sangat unless ko cuba berborak ngan dia 1-to-1๐Ÿ˜†

Nota Jemari: uyum selalu tanya, "kakak rizzqa tu takde suara ke?" hahah

Post a Comment

18 Comments

  1. Happy birthday Rizzqa...stay sweet!
    bila dgn Uyum, mesti dia cakap byk kan...hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha susah juga nak ajak cakap tp x tau la camne dia berdua berborak hahah

      Delete
  2. Dah besar dah dia.. ye la kann.. dia sorang ke perempuan kan Ret..
    Happy birthday buat Rissqa.. moga menjadi anak yang solehah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aha, dia sorang je pompuan... tp belah mak dia, ramai la cousin pompuan... belah babah dia je semua lelaki hahah..

      Delete
  3. Selamat harijadi Rizzqa.
    Segan tiada sepupu perempuan.

    ReplyDelete
  4. happiest birthday to Rizzqa! dah macam nama kawan ciksun, Rizz...hihi

    ReplyDelete
  5. Mesti uyum sentiasa berusaha mencari topik supaya Rizzqa nak sembang. Hehe. Selamat ulangtahun kelahiran Rizzqa.

    ReplyDelete
  6. Happy Birthday Rizzqa! Suka nama dia :)
    Uyum tak bagi hadiah ke utk Kakak favorite hihi...

    ReplyDelete
  7. Happy birthday Rizzqa..moga jadi anak yg solehah..aamiin!

    ReplyDelete
  8. happy birthday si cantik manis! =)

    ReplyDelete
  9. Wah..jarang Rizzqa muncul dalam blog ni. Baguslah pemalu, barulah gadis Melayu gitu. hehe. Happy birthday dear!

    ReplyDelete
  10. Sedapnya nama birthday girl! Happy birthday, Rizzqa!

    ReplyDelete
  11. Hi Rizzqa! Happyyy Birthday! ๐Ÿ˜ Semoga membesar menjadi seorang yang berjaya, berdikari, pintar, cerdas, sihat... Dan semoga yang bebaik saja dalam hidupmu dik... Amin...

    ReplyDelete
  12. Happy belated birthday buat Rizzqa Rayyana..
    Semoga sentiasa diberikan kesihatan yang baik, besar menjadi anak yang solehah.. Aamiin..

    ReplyDelete
  13. Happy belated birthday Rizzqa, best betul nama dia...lembut jer nak sebut..sebab tu dia pemalu kot...sesuai dengan nama dia

    ReplyDelete
  14. Happy belated birthday Rizzqa. Semoga jadi anak solehah ibu ayah..
    Cantik betul namanya.

    ReplyDelete
  15. Happy Birthday Rizzqa Rayyana. Semoga yang baik baik untuk Rizzqa Rayyana. Aamiin...

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com