THE BEST CAKE by BungaE Bakes - Ako Tetap Ako

THE BEST CAKE by BungaE Bakes



Last year trending pasal BurntCheese Cake (BCC).
Dalam banyak-banyak yang ako pernah cuba, the BEST BCC is from BungaeBakes!!👍
Kek nya yang lembut , cair di dalam mulut gitu hahaha dan tak terlalu manis.
Cheese nya pun tak rasa muak.

This year BungaE Bakes memperkenalkan Kek Tiramisu & juga Biscoff Cheese Cake plak.
Nak juga cuba kan.
Dah lama kita booking tapi sebab kan baker kena tunggu stok biscoff baru, maka nya kita sabar je la menanti.

Alhamdulilah, akhirnya apa yang dinanti dah muncul tiba.


Yeay!!!
Tak sabar nya nak makan.
Selain Tiramisu ni, ako order juga Biscoff cheese.
Tapi yang itu ako dah sedekah kan kat anak-anak yatim area rumah ni.

So, kali ni kita dapat makan Tiramisu je la dulu ye.
Insyallah ada rezeki kita order Biscoff tu lagi k.

OK citer pasal Tiramisu ni, NIKMAT nya dapat makan!!
Seriously sangat la sedap weii...
Lembut n masih kekalkan kemanisan nya tu.
eh eh maksud ako kek ni tak manis sangat pun.
Sesuai untuk korang yang memang tak minat manis-manis tapi teringin sangat nak telan seketul kek.

Buat korang yang berada di KL/Selangor, boleh la cuba contact
Atau bole call or Wassap aje nombor ni ---> +60122050689

Nota Jemari: hari ni kita 'cheat' day....🙊

18 comments:

  1. Yeay seronok kalau dapat makan memenuhi citarasa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulilah kann.. Satu nikmat bila dapat makan sedp2 haha

      Delete
  2. Ini antara kek2 yg menjadi kegemoran den jugak

    ReplyDelete
  3. tq for sharing..teringin jg nak rasa kek sedap..

    ReplyDelete
  4. Hehe sedapnya hidangan cheat day! Cik TK pun suka kek tiramisu!!

    ReplyDelete
  5. nampak sedap...
    kena try ni...

    ReplyDelete
  6. Oh, cheat day. Selamat dah la ye, kek tu. Nampak sangat sedap! :)

    ReplyDelete
  7. Oii bukan ke tengah diet ke aaa??? ermmmmmm

    ReplyDelete
  8. Sekarang trend Lotus Biscoff Cheese Cake. Tiramisu pun sodap kak. Alhamdulillah rezeki dikongsi bersama. InshaAllah nanti ada rezeki merasa Biscoff Cheese Cake pulak :)

    ReplyDelete
  9. amboi.. cheat day dia bkn main lg ye... hahaha

    ReplyDelete
  10. kalau sedap, memang rasa nak recommend kan :)

    ReplyDelete
  11. Thanks share. Saya pun suka kek tak manis sangat ni

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.