Sejak PKP 2.0 dah lama tak kluar rumah kan.
Tetiba teringin plak nak minum kopi mahal.๐Ÿ˜…
Kita pun order thru GRAB aje la.

Favorite ako Hot machiato.
Pastu ako suka makan donut kosong dia..
Kalau makan kat kedai dapat la makan panas-panas.
Ni order online, by the time sampai kat rumah donut pun dah sejuk.

Pelik, klu kat Malaysia, ako tak tergerak nak beli termos ke cawan ke
Tapi kalau pegi 'holiday' ke luar dari Malaysia, kemain singgah Cabak.
Pastu bole plak TERbeli merchandise dia.
Aisshhh.... ๐Ÿ˜‚

Tu beli online tu dapat plak 'complimentarry' voucher.
Hahaha ntah bila nak kluar lagi gi minum kat 'kedai' plak kan?!

Nota Jemari: Dulu peghak betul, tak reti nak minum sebab pikir kopi ni 'mahal' sangat๐Ÿ˜†