Wordless Wednesday: Daftar untuk Vaksin - Ako Tetap Ako

Wordless Wednesday: Daftar untuk Vaksin

18 comments:

  1. Wah sudah daftar.
    Saya tunggu terakhir kut.

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Hahahaha update je.. Lmbt lg kan bole kena cucuk

      Delete
  3. yeay! Semoga dipermudahkan..Aaminn
    saya belum update lagi Mysejahtera.

    ReplyDelete
  4. Wah.. Saya belum. Nak daftar untuk mak ayah dulu tapi diorang macam tak nak

    ReplyDelete
  5. SA dah daftar, mak sakit kronik..abah pun dah tua..jadi x daftar lagi untuk mak abah...anak dara tu bawah umur lagi so x leh daftar

    ReplyDelete
  6. samalah kita.. harap nya semua ok, dan kurang side effect lepas suntik nanti :)

    ReplyDelete
  7. dah daftar juga..tapi mungkin jatuh dalam golongan tak boleh terima vaksin sebab ada alahan..

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.