PKP 2.0 SAMBUNG LAGI - Ako Tetap Ako

PKP 2.0 SAMBUNG LAGI

 


"Eh buka tibi cepat, kata nya ada sidang media!"

OK bergegas soh budak-budak ni ON tibi.
Pak Long buat announcement pasal apa plak ni?!

Tup tup dengar PKP akan disambung lagi sehingga 18 Februari 2021.

Ok sekian, kita dah boleh agak!
Dah tutup tibi tu.
Kerja jalan seperti biasa.
Takde yang berubah.
Kehidupan pun macam biasa.
Dok umah dendiam.

TAK BOLEH RENTAS NEGERI dah!!!
OK bagus.... kalau tak tu semua amek kesempatan.

Ingat, virus sekarangn takde nak bagi korang tanda-tanda!!
Dia datang sekelip mata.
Kita doa minta dijauhkan dari terkena virus.
Kadang risau, tetiba selsema & batuk melanda dalam cuaca yang tak menentu.
Banyak kan minum air!!
Jaga kesihatan masing-masing.
Ramai-ramai doa moga kita dilindungi olehNYA.
Aminnn....


Nota Jemari: KITA JAGA KITA

10 comments:

  1. Aamiin doanya.
    Mudah2an kita dijauhi daripada wabak ini

    ReplyDelete
  2. apakan daya masa tak akan kembaliiiiiii...
    hancur musnahlah semuanya...sekadar bercoming soon raya nanti hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehe... redha dengan ketentuan ilahi,,
      maybe ada hikmah dengan apa yg terjadi

      Delete
  3. Samapai rasa malas nak amik tau dah Ret.. PKP ke tak PKP sama jee.. kita jaga kita ye sudah kann...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan!!! sama la kdg tak rasa mcm PKP pun hahaha

      Delete
  4. pkp pun tak macam pkp. moga cepatlah benda ni berlalu..

    ReplyDelete
  5. take care kak..stay safe...belum dapat rentas negeri lagi walaupun dibolehkan dengan kebenaran polis untuk suami isteri yang berjauhan..

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.