GENAP 22 TAHUN DI SINI - Ako Tetap Ako

GENAP 22 TAHUN DI SINI

Tanggal 2 Februari 1999, pertama kali jejak kan kaki di situ.
Rezeki dari mula hingga kini.
Alhamdulilah hari ini tanggal 2 Februari 2021, genap sudah 22 tahun ako bersama NYA.


Celebrate untuk diri sendiri sebab berjaya menempuh segala duka dan suka di situ.
Bertabah dengan segala susah senang.
Berjaya menghadapi kerenah rakan-rakan sekerja dan juga bos-bos yang bersilih ganti.

Dan paling ako sayang kat opis ako ni, bila tiap tahun pun akan dapat rezeki yang tak terpikir dek hati dan jiwa.😜😍

Yang ini ako order petite biscoff cheese cake.
Alhmadulilah jadi la untuk meraikan 22 tahun perkhidmatan ako di situ.
Semoga ako kekal istiqomah untuk meneruskan sisa-sisa khidmat di sana.


Kek-kek dari aszbakes ni memang dah lama ako ngidam.
Kek dari Asz Bakes.
Combo 4 in 1 ni jarang Bakers ni buat.
Kebetulan memang rezeki la minggu lepas dia ada buka offer, alhamdulilah dapat juga merasa.

Semoga ako diberi kesihatan yang baik.
Sentiasa dimurahkan rezeki.
Untuk berkhidmat lagi di Bank Negara Malaysia.

Aminnnn!!

Nota Jemari: Syukur atas nikmat yang diterima

10 comments:

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.