Wordless Wednesday: SYOKLAT by JOHAN & OZLYN - Ako Tetap Ako

Wordless Wednesday: SYOKLAT by JOHAN & OZLYN


Perisa Butterscoth & Hazel Nut.
Coming soon, ada Strobery, Banana & Mango.
Boleh tahan gak harga dia sebekas tu..
Korang try la order hahaha
Untung-untung bole menang LUCKY DRAW!!😆

SYOKCOKLAT by JozlynnHanania

Nota Jemari: Bende viral kena cuba sekali... dah cuba dok dendiam hahha

12 comments:

  1. Kalau artis, jual apapun, Mahal manapun, Kita mesti cuba!!! Hihi

    ReplyDelete
  2. Tengok video ko semalam tu kan, biskutnya tu macam biskut kat kedai tu jeee..kan? Mungkin sos tu je laa istimewa ekk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. well, betul pun biskut tu je pun tp sbb maybe packaging n sos dia jadi harga pun UP la sket plus yg jual tu dah da nama hhehe

      Delete
  3. cuba berkali2 pun apa salahnya hhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe bole berkali2 tapi biskut tu beli kat luar je la, murah sikit hahaha

      Delete
  4. dok dendiam tu sebab tak sedap ke sebab dah puas hati..hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. puas hati laa dah dpt tau apa rupa besekut nya haahah

      Delete
  5. Wuuuu comel rupa produknya. Hehe.

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.