Electro Massage - Ako Tetap Ako

Electro Massage


Sejak akhir-akhir ni rajin sungguh masuk LAzada or Shoppee.
Asalnya nak cari mende lain tapi TERnampak mende lain.
Macam menarik.
Sudah nya ako pun TERbeli la massage electro ni.

Selalu sangat lenguh-lenguh kat bahagian bahu.
Takde sape nak tolong urut kan.
So kita pun gatal-gatal la beli mende ni.
Dengan harapan bila lenguh dia kasi kurang kan la sikit sakit nya tu.

First time guna, ooooo macam electro fisio rupanya mende ni.
Dia macam urut ada rasa letrik2 sket... eh eh camne eh nak explain.
Pastu ada panas-panas sket.
Ako xde la guna lama sangat. Cukup dalam soploh minit je, terasa la lega sket bahagian yg sakit tu.

Bahaya sungguh bila asyik nak masuk kedai online ni kan.
Kang macam-macam nak dibeli nya hahaha...😂

Nota Jemari: Ya allah kuatkan la iman ku dari TER TER beli macam-macam lagi hahha

16 comments:

  1. mmg bahaya shopee dan lazada ni.. mudah terpengaruh.. hehehehe.. tp kalo berguna xpe la sis (ayat nk sedapkan hati)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha kan kan nmpk gaya mmg slalu kena guna ni.. Klu x, rugi je beli

      Delete
  2. Waaaa ko pun tersampuk gak ke ter ter tu kakakakah...
    Eh aku macam nak suruh Yana le beli...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aha ko.. Bole jw soh yana beli.. Utk perjalanan darah pun ok

      Delete
  3. Bahaya masuk Lazada ni, bila ada penyakit TER. Sumpah, susah nak sembuh dari penyakit TER tu. Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaann!! Lenkali msk lazada ni time tgh2 bln.. Konpom pentakit ter x wujud haha

      Delete
  4. Hahaha terbeli eh.. Takpelah yang penting dpatlah diurut setiap hari ye dok

    ReplyDelete
  5. Haha..memang bahaya kalau terr nampak dan terrr beli tu ha..cambest lak tengok. ini kalau terrr pengaruh pun bahaya gak.

    ReplyDelete
  6. Hehe, memang bahaya. Tu pasal saya uninstall app dia kat handphone. Tapi kalau sekali-sekala reward diri sendiri, apa salahnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhe nk reward diri sendiri sekali sekala ok je...
      tapi kadang ni terover reward gak ni hik hik

      Delete
  7. yerr memang berbahaya..saya masih menunggu 6 item terperam dekat J&T, ada lagi 5 barang belum ship out kat shopee..hahahhaha

    ReplyDelete
  8. Salam sis. simptom ter ter tu memang bahaya... saya pun hampir2 terjerumus jugk.. nasib masih terkawal. Apa pun, semoga bermanfaat massager tu...

    ReplyDelete
  9. Kedai online pun bahaya macam pergi mall. Ringan je jari nak klik klik

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.