Giveaway Vektor 2.0 by Cuya - Ako Tetap Ako

Giveaway Vektor 2.0 by Cuya


Seriously ako pun x tak apa itu Vektor!
Pastu ako try gugel, ooo macam karaktor kartun eh.
So bole buat muka kita jadi kartun, wah menarik!
Sebab nak sangat tau camne la vektor tu kan, so kita pun join la Giveaway Cuya ni.

OK done !
Kalau antara yg BERTUAH la kan, bole la tengok muka ni ghope kartun, camtu kan mksd vektor tu, CUYA?! hahaha

Nota Jemari16 FEB 2021- 3 MAC 2021 (11:95 PM) <<-- nasib sempat lagi!!

14 comments:

  1. All the best...salam kenal..SA follow sini

    ReplyDelete
  2. Selamat bergiveaway dan semoga ada rezeki menang vector dari penganjur. Aaminn

    ReplyDelete
  3. Good luck! moga ada rezekinya nanti.

    ReplyDelete
  4. Hahah ..itulah maksudnya sis..terima kasih join! Cuya dah update senarai peserta ya..boleh cek

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2021/02/senarai-peserta-giveaway-vektor-by-cuya.html

    ReplyDelete
  5. Fuyoo banyak dah dia updatem aku takde mood blogwalking lately ni huhuhu

    ReplyDelete
  6. tq all.... ada rezeki ada la kan haha :D

    ReplyDelete
  7. All the best!
    Jemput singgah

    https://www.nonasani.com/2021/02/giveaway-vektor-20-by-cuya.html

    ReplyDelete
  8. Oh dh ada deadline date ye. Good luck! Saya pun join

    ReplyDelete
  9. Jalan menyinggah dr segmen yg sama. All the best!

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.