REZEKI DIKONGSI BERSAMA: by SUSHIKA - Ako Tetap Ako

REZEKI DIKONGSI BERSAMA: by SUSHIKA



"Pin! Pin!" bunyi moto......

Eh takkan dah sampai kek yang ako order? Baru je mesej-mesej ngan bakers tadi.
Cecepat ako soh budak-budak ni gi check barang apa yang sampai tu.

"Nina!! Ada sushi untuk Nina!"
Dari luar bebudak ni dah terjerit-jerit...

Ermmm pelik, sape pula yang BAIK HATI bagi kita sushi ni kan? 😋
Ha nampak dah ... ada kad!!
Tengkiu SIS LIN!!!!😍😍
Buat susah-susah aje la.
Lenkali hantar lagi eh hahahaha.....


Kenyang bebudak ni makan.
Sebab sushi nya BESAR gila!!
Hahaaha....

Kalau korang nak juga, gi la masuk website SUSHIKA.
Macam-macam jenis sushi ada.

Alhamdulilah, rezeki memang tak salah alamat tu. 😆

Nota Jemari: NIPPON SUSHI pun sedap!!

10 comments:

  1. wow rupa dia pun dah sangat2 cun!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaaaannnnn... makan seketul pun bole kenyang hahah

      Delete
  2. kalo tersalah alamat, susah jugak..hahahah

    ReplyDelete
  3. Nanti kite tryy.. Meleleh air liur nampak sedap

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. saiz nya yg besar, makan seketul pun dah memuaskan hahah

      Delete
  5. Hahahaah aku nak order gak, tunggu mereka ada trun ke Johor..
    Alhamdulilah, samasama kadih awak..

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.