It's OK DHABITAH!! - Ako Tetap Ako

It's OK DHABITAH!!


pic: credit google

Tamat sudah acara terjunan wanita tadi.
Walau  Msia dapat no 4, but it's OK DHABITAH sebab dah buat yang terbaik.
Memang tetiba USA ni bole jadi konsisten plak dia.
Datang mana plak dia punya semangat tu hahaha...

It's OK DHABITAH, we still proud of you!!
Masih dalam kedudukan top 5 tu, bukan calang-calang kan!!

Insyallah next olimpik mana tau, bole genggam medal!
Keep up the good work!

Suka tengok dia senyum je sepanjang terjunan tadi.

Congrats DHABITAH! 
You're still the best!!

Nota Jemari: sedih plak tengok dia nangis ms interview tadi hehe..

18 comments:

  1. Bukan rezeki Dhabitah kali ni. Even takde silap pun. Kalau dapat mark 70 ke atas mesti dapat lawan USA tadi. Takpelah cuba lagi next 4 year. Senyuman dia pun dah memenangi hati rakyat Malaysia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la yg last round td igt dia bole dpt 70 sbb mmg perfect dah.. Xde rezeki, usa tu mmg mantap plk arini banding semlm heheh

      Delete
  2. Alaaa, tak tengok lagik.. Asyik terlepas je olimpik ni. Kalo rumah sendiri syiok pasang tv suka hati ikut mood. Bwahaha

    note: Tak apa, tak menang, atleast dah berjaya dok top 5. bukan senang tu. :)

    ReplyDelete
  3. Tidak mustahil ini menjadi titik banyak kejayaan untuk masa akan datang.

    ReplyDelete
  4. Tengok juga tadi.
    Tersenyum sahaja Dhabitah buat terjunan.
    Ok boleh cuba lagi.

    ReplyDelete
  5. top 5 sukan tahap dunia, mmg terbaiklah pencapaian Dhabitah..

    it's ok, it's alright, come'on baby, fight! fight! in Paris 2024..

    ReplyDelete
  6. Dia dah usaha sebaik yang mungkin kan . Dapt no 4 pun dah ok tu .

    ReplyDelete
  7. She did very2 wellllll tauuu. Nampak juri sangat bias dengan Dhabitah. So proud with her. Vant wait to see more performance from our Athletes. See you at Olympyc Parit 2024 Bitahhh

    ReplyDelete
  8. Dhabitah ni memang suka senyum. Suka tengok senyuman dia.
    Apapun dia dah buat yang terbaik. No.4 dlm dunia dah power dah tu..
    Next Olimpik pula..

    ReplyDelete
  9. Suka tengok dia senyum masa buat terjunan semalam. Debor rasa setiap kali dia nak terjunan. Phewww !!
    No. 4 antara penerjun dunia memang salute pencapaian Dhabitah pada Olimpik kali ini.

    InsyaAllah prospek medal untuk Paris 2024 :)

    ReplyDelete
  10. Dhabitah tetap berjaya di hati rakyat Malysia...

    ReplyDelete
  11. geram betul bila buletin utama cakap dia gagal tu!

    ReplyDelete
  12. Jujur saya tak mengikuti event olimpiade nih , hanya sesekali suka liat jumlah perolehan medali dari semuanya. Apapun lah, selalu support para atlet yang berlaga membela negara ;).

    ReplyDelete
  13. Tahniah Dhabitah walau pun tak dapat menyumbang pingat

    ReplyDelete
  14. Sayang sekali.. hampir sudah untuk mendapatkan pingat gangsa

    ReplyDelete
  15. ketinggalan akak x sempat layan sukan. he hee

    ReplyDelete
  16. Tu pun dah terbaik dah sampai ke final kannn... tahniah buat Bita..

    ReplyDelete
  17. Sukaaaa tengok dia senyum, comel gilaa! Takde rezeki Malaysia nak dapat pingat, tapi takpe, dia dah buat sebaik mungkin kannnn.

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.