MERDEKA GIVEAWAY BY TAROTTHEFOOL

MERDEKA GIVEAWAY BY TAROTTHEFOOL

 

Diam tak diam dah bulan Ogos kan, iaitu bulan kita Merdeka.
Walau hakikatnya kita masih belum lagi merdeka dari covid ni kan...
Cerita parlimen sejak-sejak akhir ni pun tak tau la nak kata sama ada bole ke nak menggambarkan kita ni betul2 dah merdeka?!! 

Ok buka nak cerita pasal covid atau parlimen.
Ni ha nak ajak korang join GA anjuran rakan blogger kita iaitu TAROT!
Ekceli GA ni dah start dari bulan Julai lagi.

Syarat macam biasa la kan, 
Follow blog diorang, dan buat entry!

Hadiah pun menarik u'ols!!
So apa tunggu lagi, moh la kita join reramai k!!

Oh ye klu PKP tamat, rasa nya nak tido-tido kat otel la! aci tak!?
Bosan sangat dah ni asyik terperap dalam rumah je kan.

Nota Jemari: Done!

Post a Comment

18 Comments

  1. All the best Ako...nanti free SA joined

    ReplyDelete
  2. Harap tercapai hasrat Cik Ako tidur hotel.
    Semoga berjaya.

    ReplyDelete
  3. Selamat bergiveaway KakRet. Semoga ada rezeki terpilih nanti :)

    ReplyDelete
  4. Semoga berjaya kak, Naim pun dah join gak :)

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegmen dan semoga berjaya.

    ReplyDelete
  6. gudluck kak ret. nnti syu nk join gak.

    ReplyDelete
  7. All the best kak ret!
    Aci je kak ret hahaha, saya punnnn nak tidur hotel gak ni, bukan selalu tidur kannnn hehehe

    ReplyDelete
  8. Bukan nak lagi kak, dah kangeeeeen dah staycation Kat hotel. Sebelum pemerintah sini menerapkan pengetatan pergerakan saya masih sebulan sekali stay Kat hotel. Carilah yg menerapkan protocol covid yg strict. Tapi sejak ada pengetatan pergerakan, tak nak lagi.

    Even hotel bintang lima pun dijadikan tempat isolasi mandiri. Takut laaaah sayaaa :D . Tunggu saja laaah sampai dah aman .


    Eh bentar lagi yaaa independence days Malaysia :D. Indonesia 17 Agust, Malaysia 31 :).

    ReplyDelete
  9. Wahhh~ all the best kak Ret. Nak tdo otel gak..

    ReplyDelete
  10. Selamat berGA & Semoga berjaya. Datang singgah dan support dari GA yang sama :D

    https://theathra.blogspot.com/2021/08/merdeka-giveaway-by-tarotthefool.html

    Selamat menyambut hari kemerdekaan buat kali ke 64. Merdeka! Merdeka! Merdeka!

    ReplyDelete
  11. Terima kasih kerana join Merdeka Giveaway, boleh semak senarai pemenang di link di bawah

    https://tarotthefool.blogspot.com/2021/09/pemenang-pemenang-merdeka-giveaway-by.html

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com