TOP COMMENTATORS - JULAI 2021 - Ako Tetap Ako

TOP COMMENTATORS - JULAI 2021

Assalamualaikum bersua kembali dengan entri Top Commentator!!
Diam tak tak diam dah masuk separuh tahun kedua untuk 2021 kan.
Pejam celik kejap je masa berlalu.

Pemilihan pengomen-pengomen kat blog ako adalah tidak tetap ye.
Hehehe ni bergantung kepada kepala hotak ako untuk bulan tu, samada nak bagi hadiah kat semua soploh pengomen tegar ataupun 3 orang sahaja, ataupun sorang yang teratas ataupun melalui pemilihan random.org dan sebagainya.


Untuk kali ni, memandangkan nona adalah pertama kali masuk dalam senarai top 10 tu, jadi ako berbesar hati top komentar bagi bulan julai ni ako nak bagi kat Nona!!! 

Tahniah kepada 
https://www.nonasani.com/!! 

Nanti minta Nona emailkan alamat dan ctc number ke anakomak6@gmail.com

Kepada yang lain pun tahniah juga sebab rajin meninggalkan jejak kat sini.
Insyallah ada rezeki akan datang datang giliran korang plak terpilih kan..

Kepada yang selalu singgah dan baca tapi jarang tinggalkan komen, ako nak ucapkan ribuan terima kasih juga sebab korang adalah antara mereka yang menaikkan PV kat blog anakomak6 ini.

Tanpa korang siapa la blogger picisan macam ako ni hehee...

Last but not least, jom jengah-jengah kat blog diorang ni juga!
Selamat membaca!


Nota Jemari: menggembirakan orang lain sama macam menggembirakan diri sendiri...😍

24 comments:

  1. Waa...masuk senarai lagi.. hihi.

    ReplyDelete
  2. tahniah nona! hehehe baru sempat singgah sini 🥰

    ReplyDelete
  3. Yeayy tersenarai .. Tapi tujuan utama blogwalking bukan nak rebut top comentators tau, tapi best bila ziarah blog rakan2 tinggalkan sikit komen . Silaturrahim dunia maya ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setujuuuu..hewhewww... Cuma kekadang tak sempat singgah semua..Kan..

      Delete
  4. Tahniah buat Nona, dia mesti suka tu hehehehe...

    ReplyDelete
  5. tahniah buat yang tersenarai.. hehe

    ReplyDelete
  6. Auuuu, Terima kasihhhh!!!!
    I loveeee thisssss entry! Nak bookmark lahhh..Hewhewww..Dah email!!!!

    Congrats to all too!

    ReplyDelete
  7. Insya Allah ada masa dan kesempatan akan singgah.
    Kalau sepi/tidak datang melawat ada sebabnya.
    Tahniah Nona.

    ReplyDelete
  8. Tahniah untuk semua top komentator KakRet. Tahniah Nona terpilih. Terima kasih juga KakRet rajin singgah dan komen di blog saya :)

    ReplyDelete
  9. Wahhh, best Nona dapat hadiah. Best la jalan2 ni macam p ziarah hari raya pulak. tak langgar SOP pung

    ReplyDelete
  10. tahniah Nona Sani & top 10 bloggers..

    ReplyDelete
  11. Tahniah semua!

    Saya mana? Mana? Huwaaa T_T

    ReplyDelete
  12. Aku belum masuk ket list komentator di blog Akak cantik Ni. Iye lah ini baru oertama kali nak koment di blog akak nan elok ni.

    Besok² mudah-mudahan bekawan terus di blog. Dan masuk list top komen haha.

    ReplyDelete
  13. Tahniah Nona! Dan semuanyaaaa walaupun lambat wish hehehe

    ReplyDelete
  14. tahniah korang!
    aida ni x dpt nak blogwalking tiap hari.
    apatah lagi update blog sendiri tiap hari.
    heboh sana.
    heboh situ :) ha ha ha ha...

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.