BUKU PANDUAN KEMBARA TRANS-SIBERIAN - Ako Tetap Ako

BUKU PANDUAN KEMBARA TRANS-SIBERIAN

Ingat lagi tak entry Trans-Siberian??
Berangan kan nak buat trip tu tapi ntah bila la kesampaian, ye tak?!

Aritu kan masa dok mengugel cari bacaan pengalaman mereka yang dah buat trip ni, terjumpa la satu link e-book dari TMPL Backpackers.
Tapi biasa la kadang baca e-book ni tak puas. Kebetulan TMPL buka offer nak jual buku tentang penggembaraan diorang. Ha apa lagi excited la kan. Jadi kita pun membeli buku yang di offer nya tu.


 Yeay arini buku yang ditunggu-tunggu dah sampai!
Siap bagi voucher percutian lagi tapi ntah bila la dapat guna voucher tu kan hahha..


Saya beli SATU je buku tapi kenapa dapat DUA???
Sebab nya buku yang satu lagi adalah HADIAH extra daripada penulis.
So bila ada extra, maka nya makin banyak la info-info extra yang ako dapat kan hehhe..


Yeay lepas ni mari lah kita membaca!

Nota Jemari: Bila ada info hardcopy ni, senang sket nak buat rujukan😁

20 comments:

  1. Ada info boleh rancang nanti. Kumpul duit dan kekuatan.

    ReplyDelete
  2. Untung tu beli satu dapat satu lagi hadiah. Takpe, boleh merancang dulu. semoga tercapai impian nanti. Aaaminnn...
    Model tu kena bayar upah tak tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha model tu kena paksa! siap marah2 lagi tp layan kan aje Nina :p
      Takde upah kali ni hahaha

      Delete
  3. Menarik juga buku Travelog ye. Boleh jadi panduan kepada orang lain yang ada niat nak lakukan perkara yang sama.

    ReplyDelete
  4. Lagi prefer yang hardcopy daripada softcopy.

    ReplyDelete
    Replies
    1. k ret dedua pun OK cuma hardcopy ni nampak la sket kan heheh

      Delete
  5. selamat membaca..projek besar ni..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahha aminnnn !! Doa la semoga tercapai projek ni :p

      Delete
  6. Ntah bila la kita dapat travel ni...kes makin lama makin tinggi...mereput lagi ke kita ni semua...rindu nak travel ni

    ReplyDelete
  7. wahhh syoknya penulis bagi extra sebuah lagi. Banyak la boleh belajar pasal siberia hehe

    ReplyDelete
  8. bestnye baca buku psl travel.
    rndunya nk travel, bila la boleh travel...

    ReplyDelete
  9. selamat membaca kak Ret. bila nak pergi tu? nak folo boleh? hehe

    ReplyDelete
  10. Happy reading, Kak Ret. Ada buku ni senang sikit nak menanda ke... letak sticky notes ke...
    Please kirim salam kat model yang nampak mata je tu :)

    ReplyDelete
  11. Whoaa.. dah berniat eh nak ke sini.. Moga beejaya sampai ke sini yo... Niceeeeee sharing... pasal buku ni

    ReplyDelete
  12. Hardcopy lagi best daripada softcopy, dapat rezeki buku lebih satuuuu.
    Voucher tu ada expired date tak kak ret? Harap harap sempatlah guna kannn :')

    ReplyDelete
  13. Inipun impian sayaaaa juga kak :D. Teringin sangat nak coba traveling pakai trans Siberian nih. Ntah kapan lah, skr nih cukup puas dengan hanya baca2 dulu. Senangnya ada bukunya. Saya palingan baca dari website cari2 info.

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.