MEE KICAP IPOH STYLE @ HAAL'S KITCHEN - Ako Tetap Ako

MEE KICAP IPOH STYLE @ HAAL'S KITCHEN


Sape cari mi kicap Ipoh Style kat KL ni?
Rupanya dekat je ngan area rumah ako. 
Nak order dari food panda tak berbaloi oii harga nya, jadi moh la kita singgah je ke gerai Haals Kitchen.


Mee Kicap ni boleh makan dengan sup atau ngan kuah kari.
Harga hanya rm5.50 untuk semua menu. 
Mee kicap, mee kari, bihun sup, bihun kari, kueh teow sup, kueh teow kati, yong tau fu, chee chong fun.


Chee chong fun pun sedap, sos dia pun marbelesss!!!
Cukup pedas, masin, manis hehehe.


Ako order bihun kari.
Kuah kari nya pun tak pekat tau tapi ada cili so ok la sikit.
Portion memang banyak!
Tak kedekut punya olang.

Buat korang yang berdekatan, boleh je order thru wassap ke 011-73086379.
Nak minta dorang hantarkan pun bole, diorang guna lalamove.
Kalau nak pick up sendiri pun ok.
Buat je booking dulu, then nanti drive n grab je hehhe..

Ada je dalam foodpanda tapi harga dalam tu mahal sikit la ye.
Buat masa ni diorang masih kekalkan harga promosi tu tau yang RM5.50.

Haal’s Kitchen berniaga setiap hari kecuali jumaat.

Jalan Kampung Bandar Dalam, Kampung Chubadak,
011-73086379

Nota Jemari: Ini buat korang yang berdekatan Gombak/Sentul/Setapak dan yang sewaktu dengannya hhehhe

29 comments:

  1. Xpernh try mee kicap ms pi ipoh..ni ada yg kt kl bole cuba nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. seriously yang ini memang sedap... dah repeat 2 3 kali dah ni :D

      Delete
  2. Sejak Iman belajar kat Ipoh, dia dah jadi peminat mee kicap ni, kalau bapak dia suka mee kari. Akak masih setia dgn kuey teow atau mee goreng, hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya plak, selagi sedap semua pun suka hahaha

      Delete
  3. Ret, yongtofu kuah hitam tu ko belilah pes kuahnya, tak payah masak, just curah je, boleh buat selalu, sedap oii.. kawan aku jual.. gian aku duk makan yongtofu je hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jual kat mana lin? Dulu pernah gak beli kat kl hehee.. Mmg syiok ar buat sndri kan

      Delete
  4. Sedapnya Mee Kicap..next week la nak beli...

    ReplyDelete
  5. nampak sedap la pula tengok Mee kicap ni. Tengok kat video mana ntah mee kicap tu tak menarik. Kosong gitu je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama k ret pun pernah tgk yg kosongn je mi nya.. tp yg ni nasib mcm2 ada dalam mi kicap tu ehehhe, try la naniey... dekat je kan ngan rumah tu :p jgn ikut maxim ada RB, masuk laluan tmn pelangi hehehe

      Delete
  6. Elok promosi makanan sedap.
    Unik mi kicap ada kuah kari.

    ReplyDelete
  7. dah lama tak makan chee chong fun ni. Bestnya dekat dengan gerai makan sedap! Tak kedekut pulak tu

    ReplyDelete
  8. mee kicap ipoh
    wahh senang tak payah jauh2 sampai ipoh dah ada kat kl

    ReplyDelete
  9. Kita yang dok Ipoh ni pon tak dan nak makan mee kicap lagi😂.Asal nak cuba jer lupa. Sebab banyak sangat menu yang menyusul dalam otak.

    ReplyDelete
  10. Bihun kari? Kuah kari makan dengan bihun? Saya baru dengar ada menu ni. hehe menarikk

    ReplyDelete
  11. menu Haal's Kitchen ni buat saya rasa nak gi JJCM ke Ipoh. agak jauh dari rumah saya, kalau tak memanag dh order. lama tak makan chong fun sedap

    ReplyDelete
  12. rasa pernah nampak signboard dia..boleh terjah ni..

    ReplyDelete
  13. Dah lama teringin ni...tapi jauhla... Kalau tak memang dah order semua menu serba satu heheeh

    ReplyDelete
  14. Sedapnya mi kicap dia.Chee chong fun pun sedap gak. jauh pulak nak mencuba. Bihun kari rare sangat tu KakRet. Biasa mi kuning. Kalau dekat better terus pergi je kan.

    ReplyDelete
  15. Ehhh, macam sedapp jer... ehhh....macam lapo memalam nengoknya

    ReplyDelete
  16. Chee chong fun tuuu adik beradik dengan yong tau fu ke kak ret?
    Nampakk sedapppp la pulakk mee kicap tuuuu. Murahhh punn murahhhh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau aida x silap la.
      mcm kuetiau skit kan.
      ada sos yg sedap, ala2 sos yong tau foo.

      Delete
  17. Allah ..... Terliuuur liat fotonya ada hahahaha. Sedih sangat tak bisa coba laah :D. Hanya bisa melihat fotonya yg menggiurkan.

    Pengen sangat coba bihun karinya dan Chee Cong fun. Di indonesia sbnrnya Chee Cong fun ada. Tp saus ya beda Ama yg kat Malaysia. Penasaran nak coba :)

    ReplyDelete
  18. lama nyer x makan ci cong fun tu.
    susah cari kat sini. jumpa pun dedolu kat cafe spital pantai, ayer keroh tau.
    anak2 kecik dolu kala, kerap masuk spital.
    3-4 malam tido spital. situ la jatuh cinta dgn ci cong fun.

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.