Uyum Nak Buat Tik Tok??? - Ako Tetap Ako

Uyum Nak Buat Tik Tok???

"Ma, boleh uyum buat tik tok?"

Terbeliak biji mata omak eh!
Haha amboii ada hati nak buat tik tok si uyum ni.

Nina plak tanya, "uyum nak buat tik tok apa? Nak menarik tik tok ke? Meh tunjuk kat Nina dulu, uyum nak buat show apa kat tik tok! "

Buat masa ni uyum tak bagi jawapan lagi🤣
Haha adoii la budak ni!!

Agak korang content apa dia nak buat tu eh? Nina n Mama pun xde account tik tok, uyum oii!! Hahaha..


Nota Jemari: tepuk dahi... 


22 comments:

  1. Amboi uyum ni expertnya diaa..nk buat tiktok pulak . Tjebak drama siti tiktok ke .haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaa tu la pasal. Nak tergelak masa mula dia tanya soalan, bole buat tik tok x? Hehee..

      Delete
    2. Terlaksana ke tidak,si uyum nk buat tiktok tu

      Delete
  2. Haha, macam-macam bebudak sekarang. Semua dia tahu.

    ReplyDelete
  3. Adoi la uyum... mana pulak dia tau tiktok bagai ni.. hihihi

    ReplyDelete
  4. budak2 zmn millenium...hehe...sgt catchy word 'tik tok' ni..

    ReplyDelete
  5. Amboi.. pandai betul dia tik tok tik tok ni.. Hehe..

    ReplyDelete
  6. Haha Tiktok buat untuk suka2 main filter ngan anak-anak. Post only me je. Haha

    ReplyDelete
  7. Amboi dia, acik yang sedia2 ada tiktok pun tak tahu nak buat content apa🤣

    ReplyDelete
  8. Apalah Uyum nak buat dengan tiktok tu. Hihi

    ReplyDelete
  9. Ahahah kiutttnya! Nak buat content apa tu dekt tiktok?

    ReplyDelete
  10. Hehe muda-muda ada rancangan nak buat persembahan di TikTok.

    ReplyDelete
  11. Terernya Uyum nak bertiktok hihihi

    ReplyDelete
  12. Amboiii content apa ni kat tiktok. hahahaha

    ReplyDelete
  13. Apa la content Uyum nanti ni...cepat buat..aunty support...

    ReplyDelete
  14. Terbaiklah Uyum...mantap..sokong.

    ReplyDelete
  15. haha comel je uyum. mcm mne dia tau psl tik tok ni..

    ReplyDelete
  16. tik tok apa tu Uyum? jangan aneh-eneh ye. pening mama awak nanti

    ReplyDelete
  17. Yaaa. go Uyum!
    Menari sikit.. t boleh kurus sikit.. hehee..

    ReplyDelete
  18. Kemain soalan dia, nak buat tiktok boleh ke tak hahahaha.
    Geleng kepala mama dengan nina uyyum hahaha

    ReplyDelete
  19. mesti ramai orang view video tiktok uyum nanti hehe

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.