GARA-GARA BLOGGER MACAM KORANG LA..... - Ako Tetap Ako

GARA-GARA BLOGGER MACAM KORANG LA.....

Adoiiii betul la, gara-gara blogger macam korang la, ako terjebak sama!!
Mula-mula nampak kat blog CCL tentang handphone holder ni.
Seriously memang berbaloi oiii!!
Murah tapi kualiti memang bagus sangat.



Harga dia RM4.80 je weii...
Mula ingatkan macam biasa yang murah dan ringan tu kan.
Tapi yg ini, dah le murah, tapi berat OK!
Memang puas hati sangat... Macam biasa Uyum pun suka sebab memang untuk kegunaan dia ngan abang-abang juga belajar guna henpon hehehe...

Memasing lagi suka PDPR belajar guna henpon dari laptop.



Pastu pagi ni ternampak plak entry kat blog KakMim pasal daging perap.
Eh eh gedik plak tangan ni dok klik link shoppee tu, terus TERbeli!!!!😂


Tekak ni tetiba nak makan daging perap. Aritu try yg daging hari mau mamasab tapi tak kena la ngan tekak ako hehehe.. Maybe sebab sos perap nya rasa manis2 sangat kot.


Eh masuk blog Syuhada nampak plak dia up entry inai ni.
Hahahha lama tak berinai-inai ni.
Nampak menyeronokkan maka nya TERbeli juga!

Hahah yang murah-murah ok lagi la nak 'join' gak beli.
Tapi klu mahal-mahal tu kita simpan dulu k.

Bahaya betul kan bila terjebak sama.
Bahaya juga bila korang asyik dok promot ni hahaha...

Harap takde lagi la ye yang dok citer pasal pembelian di shopee wkkakaa.. ngeri ni! 😆

Nota Jemari: nafsu bersoping dah mai dah hahah

43 comments:

  1. Hahahaha aku sampai ada 4 Ret hp holder tu, pun kadang hilang gak aku punyaaa... bahaya oi bukak Shopee kan kan hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg bahaya buka shoppee ni oiii... 🤣🤣🤣

      Delete
  2. hehe. mudah dan senang jika ada macam ini hehe :)

    ReplyDelete
  3. Hahaha... Fiza pun macam tu jugak Kak. Nampak orang promote sik pasal barang kat Shopee. Terus rasa nak beli jugak. Bersaka sungguh Shopee nuh! 😂🤣🤪

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan bersaka betul shopee ni... bahaya! tu kadang malas nak top up duit dalam tu ahahha

      Delete
  4. HAHAHAHA
    tunggu rabia pulak shopping apa di shopee nanti ya kak
    hehe
    rabia suka shopping dgn shopee mudah nak bayar pun di 7 eleven je
    nnti2 kak tgk blog rabia ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyallah rabia.. mana yg berkenan bole aje ikut beli hahaha

      Delete
  5. Alaaaa....spesis SA gak la Ako ni...jenis cepat terjebak...alamak...nak beli handphone holder tu jugak laaa

    ReplyDelete
  6. haha. mmg mudah terjebak ni kak ret.
    syu pon nak beli jgk la handphone holder tu. sbb hrga murah, tp stabil.
    ok, buka shopee skang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhahahaha....!! Jangaaaannnnn...... bahayaaaaa ;p

      Delete
  7. Wahhhh. Kak Ret nanti tunjuk yang inai tu ye nanti. Nak tengok sebelum beli..

    ReplyDelete
  8. halaaa kak Retna ni, sangat mengundang tau. saja ni saja.
    tu la daktiga ni memasing more suka guna hp drpd pc.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaaaannnn!!! sama la bdk2 kat rumah ni pun suka guna hp..
      tu yg cari juga la hp holder yg ok sket, nasib la jumpa, kemain suka diorang haha

      Delete
  9. Alhamdulillah . Terjebak jugak . CCL terjebak sebab selalu tengok ig iman abdullah . Hehehe . Comel kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laaaa k ret budget ringan2 je tau tp x sangka berat gak n nmpk steady je

      Delete
  10. Hehe mudah terpengaruh. Takpelah cuba dahulu kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. murah2 ok laaaa kita cuba2 je tp klu berbaloi apa salah nya kita share ngan org lain kan :D

      Delete
  11. Macam bakal masuk group terjebak ni jugak rasenya esok lusa ni🤣😆.Sebab dah boleh hidu dah bau2 terjebak tu lepas tengok post ni.

    ReplyDelete
  12. terjebak juga ye
    kalau tgk shopee tak boleh lama2 he hee

    ReplyDelete
  13. Adakah PC bakal terjebak juga..hahahahha.

    ReplyDelete
  14. Waahh... shopping sakan nampak.. SS pun hampir terjebak dah ni.

    ReplyDelete
  15. hahaha memang shopee ni berhantu betul ,cart saya pun dah 99+ dah hahaha

    ReplyDelete
  16. Yeszzaa tripod phose tu best sangat kan

    ReplyDelete
  17. Tq tq share, memang nak cari satu. Bahaya kan bukak shopee ni..

    ReplyDelete
  18. Wakakakaka habis lahhhh hahah. Beli berbaloi okay je kak ret *Sedapkan hati :P

    ReplyDelete
  19. Shopping kan terapi, tula stand henpon tu nampak stabil, berbaloi tu..

    ReplyDelete
  20. Okey, saya pun tergoda gak ni. Gatal je jari nak tekan aplikasi Shopee.

    ReplyDelete
  21. hahaha..habis terjebak. Pengaruh rakan blogger sangat ni. masuk sepuluh blog, 10 item Kakret beli. hihi..

    ReplyDelete
  22. Nice la.. nak try hp holder tu.. yg ringan tu kekadang tah memana hilangnya.. kena tukar yang berat sikit rasanya ni. huhu..

    ReplyDelete
  23. menarik kak ret! rasa bkenan pulak hahaaa..adakah shida juga akan terjebak? tp dah ade satu..tp yg jenis lain..

    ReplyDelete
  24. Saya punya ada 3 atau 4, memang syok beli sebab murah hahaha. Kualiti pun cun gila. Boleh la guna masa makan sambil tengok cerita hehehe.

    ReplyDelete
  25. Ini barang masih ada dalam cart saya kak, tp blm checkout sampe skr hahahaha. Jadi pengen juga nak beli hp holder nih. Biar makin selesa nak nonton drama Korea hahahah

    ReplyDelete
  26. handphone holder tu dh add cart tp blom payment lg sbb takut dpt yg ringan.. now nk carik kedai yg kakret beli tu lah.. hahaha

    ReplyDelete
  27. ha ha ha ha ha :)
    terjebak lah ni ekk. ha ha ah ah ha :)
    sabo jer la.
    tapi benda ok and berbaloi, wajib le beli.

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.