SHOPEE 3.3 SALE 2021 - Ako Tetap Ako

SHOPEE 3.3 SALE 2021


Ya allah dia datang lagi!!!
Aisshh jangan buat perangai....
Bertalu-talu mesej masuk pasal iklan n promo 3.3 ni..
Eeee bahaya ni kalau dia asyik melambai-lambai!!

Ya allah kuat kan la iman ku!!

AMIN... hahha

Nota Jemari: erkk korang ada yang TERKENA ke tu?!😆

12 comments:

  1. Mmg menggoda..beli barang keperluan takpe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhaha kan kan... jap nk check apa ye brg keperluan yg diperlukan setakat ni?:p

      Delete
  2. Saya tak terkena, sebab sudah tidor time tu. Kikiki...

    ReplyDelete
  3. Memang tutup notification Shopee untuk selamatkan diri. Hehe

    ReplyDelete
  4. malas nak buka nanti habis pula duit..hehe

    ReplyDelete
  5. hahaaa!!! tak boleh layan ni, lagipun selalu selamat sebab postage ke sarawak mahal, ada yang tak masuk akal, so terus terbantut niat nak membeli.

    ReplyDelete
  6. Kita perati kan je shopee ni..add to cart je. nak submit order tak tahu bila. bila ada keperluan baru submit gitu :)

    ReplyDelete
  7. Aku buat-buat tak nampak je sale tu..

    Pstt.. kalau tak sekatan rentas negeri, tengah marah ni, aku lari pi uma ko kejap balik hari..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alololo....
      meh sini meh... klu nak call pun bole bebila k...

      Delete
  8. macam tiap hari ada sale, tiap hari kul 12 tengahari - 2 petang FS turun jadi RM10, kekadang jadi RM0...bahaya weii..nasib baik dalam akaun bank dah ujung2..hahahah

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.