BILA ABANG AQEEM DAN UYUM TAK DAPAT DIPISAHKAN - Ako Tetap Ako

BILA ABANG AQEEM DAN UYUM TAK DAPAT DIPISAHKAN

 

Tahun 2017, Uyum baru 2 tahun.
Abang aqeem memang rajin tidokan Uyum.
Sebab tu Uyum selalu nak melekat ngan abang Aqeem.


Ini plak kejadian baru beberapa hari lepas.
Alahaaaiii.... abang Aqeem juga kena pok pok kan Uyum.


Last-last dedua pun terbongkang dah hahaha...
Part nak tido kan adik, abang abin memang FAIL sket.


Rindu betul masa dia 'kecil-kecil'.....
Harap diorang membesar, takde la gaduh-gaduh kan.
Tapi belum besar sangat pun dah berperang mulut gak ni hahaha...
Pening Nina ngan MAMA nak layan 3 bujang ni.

Semoga kami bertabah la ye hahaha...

Nota Jemari: Semoga kita dilindungi dari penyakit berbahaya... kes dah makin mecanak plak ye

22 comments:

  1. Selamat hari raya!

    Jom join Giveaway Raya 2021 - Duit Raya by Bola Katok.

    https://bolakatok.blogspot.com/2021/05/giveaway-raya-2021-duit-raya-by-bola.html

    ReplyDelete
  2. sedap suara abang Aqeem..pandai dodoikan adik..

    ReplyDelete
  3. Hehe sudah besar Uyum masih kena dodoikan.

    ReplyDelete
  4. Anak sulong memang rapat sikit dengan yang bongsu. Kamcing betul berdua tu. Eh Uyum ni, dah besar pun nak pok pok lagi eh..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi aqeem no 2 .... heheh
      ni mmg dua orang rapat .. mana2 pun nak sama2..
      klu gado pun bole tahan gak 2 org ni haha

      Delete
  5. Baguslah ada abang yang boleh menjaga adik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap sampai bebila laaa derang bole jaga satu sama lain..

      Delete
  6. Alahai.. sweetnya abang aqeem dengan uyum..

    ReplyDelete
  7. Pandai abang Aqeem bobokkan Uyum :)

    ReplyDelete
  8. Manjaaa ye dengan abang aqeem, siap suruh pok pok lagi hahaha. Bukan senang nak manja macam tu, nanti bila dah besar, awkward dah semuanyaaaaa. Masa kecik kecik ni lah masanya untuk manja manjaaa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaann.... betul time kecik2 ni la boleh pelok2, manja2...
      dah besar, ermm memasing buat hal sendiri je

      Delete
    2. Betul kak ret, nanti dah besar memang tak ada dah nak pok pok ni, memang buat hal sendiri je.

      Delete
  9. Amboiii...Uyum manja ngan abg aqeeem ye....macam tu la adik beradik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaaann alhamdulilah.. minta berpanjangan la ye

      Delete
  10. Amboiii. Bagus laaa tuu manja2.. comel jaaa tgk.hehe

    ReplyDelete
  11. Pandainya laaaa masing-masing pun :) manja hee

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.