TAKBIR PAGI RAYA 1 SYAWAL 1442 by UYUM & ABANG-ABANG - Ako Tetap Ako

TAKBIR PAGI RAYA 1 SYAWAL 1442 by UYUM & ABANG-ABANG

 

Memula memang just nice je bertakbir....
Alhamdulilah...


Masuk yang kedua ni....
Eh dia main-main plak...

"Tembak kang!
Ni tongkat ajaib!"

Wakakakaka......😆😆

Gelak guling-guling bila ako tengok video ni balik...

Nota Jemari: Apa-apa je la kan, janji awak dah ikut takbir kan kan😍

21 comments:

  1. salam aidilfitri maaf zahir dari wak yg jauh dimata., ;p

    ReplyDelete
  2. Uyum kacau Abang di sebelah.
    Selamat Hari Raya Aidil Fitri.

    ReplyDelete
  3. Selamat Hari Raya 2021 kepada akak sekeluarga yer..

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya kak, comel2 anak-anak kak.. :)

    ReplyDelete
  5. Dah main usik-usik kacau orang sebelah pulak. Hehe.. nama pun budak-budak. :D

    ReplyDelete
  6. Hehehe comel jaaa taww..

    Selamat hari raya kak

    ReplyDelete
  7. Selamat hari Raya Kakret & family.

    Mula mula semangat dah tu..pastu tak serius dah. yang belakang berdua tu baik punya sembang :)

    ReplyDelete
  8. HAHAHAHAHA jemaah belakang dah takkk khusyukk dahh, nasib baik tak terlentang ke belakang si uyyum tuuu hahahaha :P

    ReplyDelete
  9. Kelakar tp sebak dgr org takbir sbb tak boleh raya dgn parents

    ReplyDelete
  10. Selamat hari raya Kak Ret.
    Panjang akal betul Uyum ni. Ada ada jee..

    ReplyDelete
  11. hahahahaha duhhhhh lawakkkk video.. boleh focus kejap ka klu kids ni kan

    ReplyDelete
  12. Terhibur saya. Lagi-lagi tengok yang ada tongkat sakti tu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaaha mana datang idea dia tetiba ada tongkat ajaib wkakakaka :D

      Delete
  13. Pandai adik beradik ni erk...hehehe..hilang kesediahan tgok video ni

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.