TEMPAHAN VAKSIN AstraZeneca DIBUKA LAGI - Ako Tetap Ako

TEMPAHAN VAKSIN AstraZeneca DIBUKA LAGI

Tempahan vaksin AstraZeneca untuk mereka berusia 60 tahun ke bawah akan dibuka pada 26 Mei, jam 12 tengah hari - KJ



Ha tu KJ dah announce dah tu , ESOK 26 Mei 2021, tempahan vaksin AstraZeneca (AZ) akan dibuka.
Jangan lupa tepat jam 12 tengahari tau!
Kepada korang yang berumur 18 tahun ke atas dan tak lebih 60 tahum, yang belum lagi mendaftar, rebut peluang ni k...

Kita berusaha, selebihnya DIA yang MAHA mengetahui..

Nota Jemari: Kes makin naik naik dan naik ni!!

15 comments:

  1. Semoga ada peluang untuk kita yang belum nih, aminn

    ReplyDelete
  2. Jangan lepaskan peluang untuk mendaftar. Sekurang-kurangnya sudah ada langkah berjaga-jaga.

    ReplyDelete
  3. Ada problem sikit apps hari ni katanya. harapnya semua dapat sabar dok refresh.

    ReplyDelete
  4. Ramai yang complained jammed lah, crashed la…

    ReplyDelete
  5. Kecohhhh harini pasal vaksin ni, website tak boleh nak select negeri. Website 70 juta harganya tapi crashed dan problem :')

    ReplyDelete
  6. yg xdpt tu, tggu next tempahan la kan.

    ReplyDelete
  7. hahhaha kecoh kan semlm..
    tapi dengar nya semlm yg x dpt, alih2 dalam mysejahtera mereka dah dapat date temujanji...
    bagi mereka yg dah berjaya semlm, tak dapat plak mesej temujanji tu.

    hahaha mmg kecoh lagi la lepas ni!!
    Sian KJ... chaiyok KJ hahaha

    ReplyDelete
  8. Aalhamdulillah SA dah dapat tempahan 25 Julai nanti...

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.