FRIENDS REUNION? - Ako Tetap Ako

FRIENDS REUNION?



FRIENDS buat REUNION???
Seriouly??? 😲

Wowwwww!!! Menarik....
Bayangkan drama Tv bersiri ni bermula sejak tahun 1994, sejak zaman sekolah.
Memang salah satu drama tv yang disukai ramai masa tu.
Ako tak pasti sama ada antara korang ada yang layan ke tak drama yang satu ni.
So far drama ni memang tak pernah ako terlepas tengok dari season 1 sampai la season 10.

Sekarang ni, diorang buat comeback?!!
Mak aiii, harus la peminat-peminat drama yang satu ni memang ternanti-nantikan!!

“Friends: The Reunion,” also known as “The One Where They Get Back Together,” is an unscripted episode where the main cast – Jeniffer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry and David Schwimmer revisit the show’s original set including the apartment, the coffee shop and the iconic water fountain.


Omomo the latest photos of them.
The ladies nampak still gorges!
Joey dah nampak 'Pakcik Joey' sangat hahhaha....😆


Friends, the story of six 20-somethings in New York, was one of the most popular TV shows of the 1990s and found a new life on streaming platforms where it is one of the most watched shows worldwide.

The unscripted reunion will also feature a string of celebrity guests that includes Lady Gaga and Justin Bieber and actors who played supporting roles on Friends such as Janice, Richard, and Gunther.

Aniston said getting back together for the reunion was "like a family. I don't have sisters. It's what I assume sisters are like".

Schwimmer said that when the original series ended in 2004, he took a "Professor Geller" placard from his paleontologist character's office.
Kudrow said she took Phoebe's rings as a memento and her security badge for the studio where the series was filmed. – Reuters

And guest what???
Kita bole tengok FRIENDS REUNION ni kat ASTRO!!
Bermula 27 Mei 2021, jam 3:01 pm di HBO GO, dan 9:00 malam di HBO (CH 411).

OK part ni macam nak nangis sebab takde ASTRO!!!!!😭

credit google photos

Nota Jemari: Ako kena subscribe astro ke camne ni? wakakakak...!!😆

33 comments:

  1. Cerita friend ni masa saya kecil dulu dah ada. Tapi saya tak tengok, abang-abang saya yang suka tengok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. adoiii ok dah bole bygkan betapa dah kertu nya kami2 ini ahhaha

      Delete
  2. Wah best ni. kesinambungan setelah tamat. Tentu ''lebih'' kali ini. lebih mantap.

    ReplyDelete
  3. Seriously? wah best la....SA suka siri Friends ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laaa...
      mmg salah satu febret drama tv ni..
      suka jalan citer dia..

      Delete
  4. astro ada...tapi takde la HBO..ada cenel basic ajelah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhe...
      camtu kena tgu masuk netflix je la kan..

      Delete
  5. Pernah tahu tapi tak pernah tengok. Buat comeback ramai peminat tak sabar nak tengok ni.

    ReplyDelete
  6. Hehe harap-harap ada masuk Netflix .
    Tidak bosan tengok balik Friends. Adik saya siap beli CD siri ini. Haha sekarang mana ada guna CD.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama la.. Mmg tgu msk netflix je ni hehe.. Yg lama2 pun dh ada kat netflix

      Delete
  7. 1994 tak lahir lagi HAHAHAHA tapi famous jugak kan cerita ni. Pernah tengok orang recommend dekat twitter harituuu. Mungkin masuk netflix kot nanti kak ret kalau banyak request kannnn :D

    ReplyDelete
  8. shida pun xde astro kak ret huhu..nk ngis jugaaakkk huwaaaa ;(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xpe la kita tgu harap ada kuar kat netflix la kan

      Delete
  9. Friends ni adik-adik saya yang suka tengok. Saya joined mereka je. Adalah episod yang missed. Tapi, kalau How I Met Your Mother, saya suka! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haahaha... 🤣 Cite ni ekceli cam ringan je jalan cite.. Lawak2 bodo.. Nak hilangkan stresss ok gak layan cite ni..

      Delete
  10. Saya rasa Kak Ret kena langgan astro ni... kalau tak nanti nangis tiap malam hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Penig plak nak kena langgan byk2 ni ahhaaa

      Delete
    2. Itulah kan… langgan banyak2 kang tak ada masa nak tengok pun.

      Delete
    3. Setujuuu!!! Yg ada ni pun jarang sgt tgk tb 😅😅

      Delete
  11. mesti best ni. syu tgk jgk series ni hari tu. tp x habiskan smua season pon.

    ReplyDelete
  12. By the time saya pandai dan faham tengok siri Friends ni, dah season 8 ke 9 ntah. Monica dan Chandler baru nak bercinta.watak favourite is Phoebe sebab dia awkward tapi kelakar. Saya tak tengok lagi reunion episode ni, nanti saya bagi spoiler kat kak Ret. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaahhaa best jgk klu ada org tlg cerita kan part reunion ni hahaa.. K ret jenis x kisah.. Hhha sila kasi update sket 🤣

      Delete
  13. Dia dah tunjuk 2 hari lepas, kat HBO. Tapi seperti biasa, bila movie start, saya tidor. Yang pompuan semua cantik lagi, maintain lawa. Yang laki nampak tua dan sedikit berisi. Hehe.. dia punya shoot dalam studio je, tapi real, dan sebelah-sebelah je, baik dalam rumah dan di cafe tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aha.. Mmg dr dl pun drg byk shoot kat studio je tp. Nmpk mcm real je..

      Delete
  14. Wah.. mesti best ni.. tapi malangnya cik tk tak ada astro. Berhuhuhuuuu je laaaa

    ReplyDelete
  15. pernah layan satu masa dahulu cuma tak adalah follow setiap episod.. hehehe..

    ReplyDelete
  16. benciii takde astro!!! harap sangat masuk Netflix. Geram je tangan nak subscribe HBOGo. Tak berbaloi semata untuk satu cerita....argh!
    Nak nangessss

    ReplyDelete
  17. Inilah yang kiteorang dok tunggu tunggu hehe sebab layan sitkom ni dkt netflix hehe

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com

Powered by Blogger.